Ana sayfa Dizi Haberleri Japonya’da ‘Yılın dizisi’ unvanlı yapımdan uyarlanan Sınır dizisi çok iddialı!

Japonya’da ‘Yılın dizisi’ unvanlı yapımdan uyarlanan Sınır dizisi çok iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sınır dizisiyle setlere dönen Tolgahan Sayışman, genç yetenekleri topladı ve zorlu bir işe soyundu! Uzun süredir ekranlarda yer almayan ve ticarete atılan Tolgahan Sayışman, kurduğu yapım şirketi ile de kamera arkasına geçti. Han Medya Yapım isimli şirketinin ilk projesi olan Sınır ile yeni bir kariyer yolculuğuna çıkan Tolgahan Sayışman, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Uzattığı saçları ile dikkat çeken oyuncu, geçtiğimiz ay kızı Alina’nın dünyaya gelmesiyle ikinci kez baba olmuştu. Oyuncu, şimdi de yeni kurduğu yapım şirketinin ilk dizisine başlamanın heyecanı içinde. Balıkesir Dursunbey’de çekimleri yapılacak olan dizisinin ismi Sınır… Uyarlama bir yapım olan Sınır, sezon başına 8 bölümden oluşuyor ve toplam iki sezon sürecek.

Tolgahan Sayışman bu dizide yapımcı olarak var, oyuncu olarak olmayacak. Sınır dizisinde genç isimler buluştu. Yetenekli bu genç isimlerden Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Burak Altay ve Erdem Şanlı dikkat çekiyor.. Dizinin ekibi ile bir araya gelen Sayışman, Sınır dizisinin oldukça iddialı bir proje olduğuna vurgu yaptı. Oyuncu, kadronun oluşumunda fikirlerinin olduğunu ama yönetmen ve senaryo ekibinin işine karışmadığını da ifade etti.

Ekibiyle birlikte çekimler öncesinde son detayları konuşan Sayışman, yapım şirketinin ilk dizisi olması nedeniyle de heyecanlıydı. Sayışman, “Kurduğum yapım şirketinin ilk projesi. Çekim yerine gitmeden önce ekip olarak toplantı ayarlandı. Son rötuşlar yapıldı, kostüm provası yapıldı, sete çıkılacak inşallah” diye konuştu.

Sınır dizisinin yurt dışından uyarlama olduğunun altını çizen Sayışman, dijital platformda yayınlanacak olan dizi hakkında şu detayları verdi: “Geçtiğimiz yıllarda yayınlandığı ülkesinde ‘yılın dizisi’ seçilmiş bir iş. İddialı çok güzel bir iş. Gençlik, drama ve gerilim türünde. Çok güzel bir kadro oldu. Birbirinden başarılı oyuncular ve ekip ile bu yola çıkıyoruz.”

Sınır isimli dizi bir Japon dizisinin uyarlaması olarak geliyor… İşte Tolgahan Sayışman’ın açıklamaları: