Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisi önce sevindirdi, sonra üzdü!

Aşkın Tarifi dizisi önce sevindirdi, sonra üzdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Aşkın Tarifi isimli romantik komedi dizisi, geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bıraktı. 1,5 yıla yakın bir süre televizyon ekranında yer almayan Kadir Doğulu, Vuslat gibi ağır bir dram yapımının ardından hayranları ile romantik komedi de buluştu.

Serra Arıtürk ise ilk oyunculuk deneyiminde iyi performans sergilemesiyle öne çıktı. Kadir Doğulu, Serra Arıtürk ikilisini beğenen dizi hayranları, Fırat ile Naz karakterleri için sosyal medyadan binlerce paylaşım yapıyor. Dizinin hikayesi ve anlatım tarzı da çok ilgi gördü.

İlk iki bölümü ortalama oranlarda gelen reytingler, 3. bölümde yaşanan sıçrama ile tüm ekibi çok sevindirmişti. Ancak 4. bölüm reytinglerinin yeniden düşmesi bir üzüntü kaynağı oldu. Dizinin inişli çıkışlı grafiğine rağmen güçlü bir izleyici ilgisini kendisine çektiği de görülüyor.

Aşkın Tarifi dizisi 5 Temmuz Pazartesi akşamı 5. yeni bölümü ile yeniden ekranda olacak. Yeni bölümden yeni fragman da yayınlandı.

Fırat, Naz’ı Taylan’dan uzaklaştırmaya çalışıyor! Tabii ki bu çabalar sırasında da ortaya eğlenceli anlar çıkacak.

Fırat, Naz’a isyan bayrağını açıyor! Naz’ın Taylan ile olmasını hazmedemeyen Fırat durumu değiştirmeye kararlıdır. Naz’a Taylan ile evlenmemesi gerektiğini açık yüreklilikle söyler.

Aşkın Traifi teni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de!