Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin sezon şanssızlığı Kazara Aşk dizisini de vurdu!

Star TV’nin sezon şanssızlığı Kazara Aşk dizisini de vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Star TV’nin kış sezonunda yayınladığı 9 dizinin final yaptığını biliyorsunuzdur… Üstü üste önemli yapımları ekrana süren Star TV, aldığı final kararları ile de hayranları üst üste üzmüştü… İyi Günde Kötü Günde, Babil, Güvercin, Sol Yanım, Seni Çok Bekledim, Sefirin Kızı, Akrep, Kağıt Ev dizileri final yaptı. Menajerimi Ara dizisi için de 2 bölüm sonra final yapacağı duyurusu paylaşıldı.

Star TV ekranında sevdiği diziyi izleyenleri de panikleten bir durum bu. Zira, kanalın genel bir dizi şanssızlığı var ve bu bazı güzel yapımların da arada kaybolmasına neden oldu. Şu anda yaz ekranında Ada Masalı ve Kazara Aşk isimli iki dizisiyle yarışa devam eden Star TV, yeni sezon için de birçok proje hazırlıyor.

Ada Masalı dizisinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi tuttu. Dizinin reytingleri de gayet iyi geliyor. Ancak geçen hafta başlayan Kazara Aşk dizisi için aynı şeyi söylemek zor. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk iyi başlangıç yapamadı.

Aslında eğlenceli bir hikayesi bulunan Kazara Aşk, ilk iki bölümü ile beklenen ilgiyi üzerine çekmiş değil. Dizinin hikayesi eğlenceli. Ayrıca başrol uyumu da var. Ancak reyting sonuçları pek de iç açıcı gelmiyor… İşte bu durum da Star TV’nin genel dizi şanssızlığının Kazara Aşk’a da sirayet ettiğini gösteriyor.

Diziyi izleyenler beğendiklerini belirtiyor. Sosyal medyada pozitif yorumlar olduğu gibi başrol çiftine ısınamadıklarını belirtenler de bulunuyor. Dizinin 3. yeni bölümü 8 Temmuz Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.