Ana sayfa Dizi Fragmanları Aşkın Tarifi dizisinde akıllar fena karıştı!

Aşkın Tarifi dizisinde akıllar fena karıştı!

tarafından ker_def

Aşkın Tarifi dizisinin ikinci yeni bölümü bu akşam ekrandaki yerini alacak. Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk’ü başrolde buluşturan dizinin ilk bölümü reytingler beklentilerin altında gelmişti. İkinci bölümde reytinglerin daha iyi gelmesi beklentisi var. Dizinin yeni bölümünde işlerin biraz daha karıştığını göreceksiniz.

Aşkın Tarifi dizisinde 2. Bölümden 3. fragman yayınlandı. Fırat, Naz’ın aklını karıştırmayı başarıyor. Kendini sürekli Fırat’ı düşünürken bulan Naz, farkında olmadan onun etkisi altına giriyor. İkili arasındaki bu yakınlaşma, çevrelerinde nasıl karşılanacak? Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’de Kanal D’de!

Aşkın Tarifi dizisinin ikinci bölümünde yaşanacaklara dair diğer detaylar şöyle:

Naz, Fırat’la beraber düğüne katılır. Yavaş yavaş Fırat’tan etkilenmeye başlayan Naz fotoğrafların basına yansıması ile neye uğradığını şaşırır. Taylan ise bu durumdan hiç hoşnut değildir. Naz üzerinden kendi reklamını yapmaya çalışmaktadır ancak Fırat Taylan’ın foyasını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Vakit kaybetmeden bu durumu Naz’a da anlatır.

Fırat’ın Naz’ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor! Dr. Aşk bu durumu görmezden gelmeye kalksa da Fırat’ın amacını sorgulamadan edemiyor. Naz ise bir anda hayatına giren bu adamın rüzgarına kapılıyor. Fırat, Naz’ı etkilemeyi başarabilecek mi? Dr. Aşk’tan intikamını bu şekilde alabilecek mi?