Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin fenomen dizisi ekrana veda ediyor!

atv’nin fenomen dizisi ekrana veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında fenomenleşen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde veda vakti geldi. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinden bu sezon birçok önemli isim ayrıldı. Diziden ayrılıklar 6. sezonda önemli karakterlerde gerçekleştiği için çok dikkat çekti.

Dilşad Şimşek, Sabina Toziya, Sanem Çelik, Savaş Özdemir’in ardından Arif İpin de hikayeye veda eden isimlerden birisi olmuştu. 6. sezonun başlarında geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süre dizide yer alamayan Ali Sürmeli de diziden ayrılan isimlerden birisi oldu. Doğan Baba olarak dizide yer alan Sürmeli’nin de gidişi ile birlikte 6.sezonda birçok ünlü isim diziden çıkmış oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hikayesi 7. sezonda da devam edecek. Oktay Kaynarca, 7. sezonda da çok iddialı olacaklarını ve kendisinin de yeni senaryoyu merakla beklediğini söylemişti. Dizinin her sezon farklılaşan hikayesi ve yeni karakterleri izleyicilerden ilgi görmeyi sürdürüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 199.bölümü ile birlikte 15 Haziran Salı akşamı ekrana veda edecek. Yaz arası verecek olan dizinin 7. sezon çekimlerinin Eylül sonunda başlaması bekleniyor. EDHO hayranları 3 aylık arada diziyi yine çok özleyecek ve merakla yeni gelişmeleri bekleyecek.

İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 199. veda bölümünden yayınlanan fragman: