Ana sayfa Sosyal Medya Aşkın Tarifi dizisindeki Menemen eleştirilerine Kadir Doğulu’dan yanıt var!

Aşkın Tarifi dizisindeki Menemen eleştirilerine Kadir Doğulu’dan yanıt var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşkın Tarifi isimli Kanal D dizisi önceki hafta yayın hayatına başladı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolünde yer aldığı dizinin çalışmaları da yoğun bir tempoda devam ediyor. İlk iki bölümü yayınlanan dizideki menemen sahnesi ise çok tartışılmıştı.

Aşk ile menemen yan yana getirildiği anlara yönelik olarak sosyal medyadan bazı tepkiler yükselmişti. Bu durum da basında “menemen skandalı” gibi ifadelerle haberleştirilmişti. Kadir Doğulu ilk kez bu konuya açıklama getirdi.

Dizilere başlayınca yoğun bir çalışma temposunun içine girildiğine vurgu yapan Kadir Doğulu, menemen ile aşkın birleştirilmesi stratejisinin altında yatan nedeni şöyle anlattı:

“Bu kimya işi, bu kimyayı yaratan da bir ekip var, o ekibin stratejisi var. Ben de o ekiptenim. O ekibin stratejisine uymak ve neyimiz varsa ona vakfetmek zorundayız. Böyle bir strateji ortaya çıktı, biz de uyduk.”

Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül de hayranlarından büyük ilgi görüyor ve sosyal medya paylaşımları da çok konuşuluyor. Kadir Doğulu eşine olan sevgisini de her seferinde güçlü cümlelerle ortaya koyuyor.

Aşkın tarifini soran muhabire Kadir Doğulu, “Aşkın tarifi olsaydı, tarif etmeye çalışmazdık. Aşkın hali var. O hal de tarif etmeye yetiyor sanki. Hem dizide hem insanın hayatta aradığı bu tarif, mesele aşık olmakta. Ondan sonra her şeyin tarifi mümkün” diye konuştu.

Kadir Doğulu mekanların açılmasına memnun olduğunu söyledi ve insanların sosyalleşmesinin, yüz yüze gelmesinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.