Ana sayfa Dizi Haberleri Güldür Güldür Show, kendisine anlamlı bir misyon üstlendi!

Güldür Güldür Show, kendisine anlamlı bir misyon üstlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal, şu sıralarda eşi Nazlı Kurbanzade ile ikinci çocuk heyecanı yaşıyor. Eşinin hamileliğini hatırlatan Sunal, büyük heyecan içinde olduklarını ve kızları için henüz isim belirlemediklerini anlattı.

“Çeşitlilik iyidir, değişiklik iyidir diye düşünüyoruz biz, değişik bir isim olur” ifadelerini kullanan Ali Sunal, arkadaşları ile özlem giderdikleri kısa bir tatil yaptıklarını söyledi.

Kızı Narin ile birlikte pandemiyi genelde evde geçirdiklerini anlatan Ali Sunal, “Ben müthiş duygular yaşıyorum her anımız duygu seli, o yüzden keyfimiz yerinde” açıklamasında bulundu.

Kardeşi Ezo Sunal’ın da Nova isimli kızının doğduğunu ve bir de yeğeninin olduğunu ifade eden Ali Sunal, kızı Narin’in de hayretler içinde Nova bebeği incelediğini de ifade etti.

Show TV ekranında yayınlanmakta olan Güldür Güldür Show’un sezon finalini çektiklerini anlatan Ali Sunal, yayınların ise devam ettiğini hatırlattı. Stoklu giden program bir süre daha yeni bölümleri ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Ali Sunal, bu sezonun keyifli gittiğini ama farklı bir dönem yaşadıklarını vurgulayarak şöyle konuştu:

“Bir misyon üstlendi Güldür Güldür. İnsanların morale, gülmeye ihtiyacı var. her açıdan keyifsiz zamanlar yaşıyoruz. O yüzden daha iddialı, daha çok çalışarak, daha iyi programlar yaparak insanların karşısına çıkmak amacımız.”