Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de veda haftası! Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim veda ediyor!

atv’de veda haftası! Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim veda ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonu dizilerini Haziran ayının ortalarına kadar uzatan çok atv, bu konuda diğer kanallardan farklı bir yaklaşımda bulundu… Atv’nin sevilen dizileri önümüzdeki hafta sezon finalleri yaparak birbiri ardına ekran maceralarına ara verecek.

Yaz aylarında dizileri çok özleyecek olan milyonlar var. Eylül’de ise yaz arası bitecek ve çekimler yeniden başlayacak. atv’nin 3 iddialı dizisi veda ediyor.

İlk olarak Kardeşlerim dizisi veda edecek. atv’nin sevilen dram dizisi Kardeşlerim, Cumartesi akşamlarına damga vurdu. Kardeşlerim 18. bölümü ile birlikte 19 Haziran Cumartesi akşamı izleyicilerine veda edecek. Başarılı bir ilk sezonun ardından ikinci sezonda da çok konuşulacak bir proje Kardeşlerim. Dizinin ikinci sezonunda bazı değişimler yaşanması, bazı oyuncuların ayrılması bekleniyor. Yeni karakterler de mutlaka katılacaktır.

atv'de veda haftası! Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim veda ediyor! 8

Ayrıca 23 Haziran Çarşamba akşamı Kuruluş Osman dizisinin 64. bölümü ile birlikte ikinci sezonunu tamamladığına şahit olacaksınız. Çok başarılı bir sezon daha geçiren dizi, tüm emeklerin karşılığını müthiş reytinglerle ve gün birincilikleri ile verdi.

Bir başka sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova ise 102.bölümü ile birlikte 24 Haziran Perşembe akşamı 3. sezonunu tamamlayacak. Sevda karakterinde Nazan Kesal’ın da ayrılması ile birlikte 3. sezon ayrılıklarla anılacaktır. Vahide Perçin, Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu ve Melike İpek Yalova da hikayeden bu sezon ayrılanlar arasındaydı.

atv'de veda haftası! Kuruluş Osman, Bir Zamanlar Çukurova ve Kardeşlerim veda ediyor! 9

atv’nin kış sezonundan kalan 3 dizisi de önümüzdeki hafta itibari ile yayınlarını tamamlamış ve ara vermiş olacak.

Maraşlı, Bozkır Arslanı Celaleddin dizileri yollarına devam ederken, Baş Belası, Kalp Yarası ve İkimizin Sırrı ise yakında izleyicilerle atv ekranında buluşacak.