Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Berk Ali Çatal için Kardeşlerim dizisinden sonra yepyeni heyecanlar başlıyor!

Berk Ali Çatal için Kardeşlerim dizisinden sonra yepyeni heyecanlar başlıyor!

tarafından ker_def

1995 yılında dünyaya gelen Berk Ali Çatal, 4 sezon süren ve büyük bir başarı hikayesi olarak kabul edilen Kardeşlerim dizisi ile birlikte kariyerinde çok ciddi bir çıkış sergiledi.

2016 yılında Güneşin Kızları dizisi ile oyunculuk yolculuğuna başlayan Berk Ali Çatal, farklı yapımlarda konuk olarak yer alarak deneyimler elde etti. Küçük yaşlarından itibaren kamera ile taşıyan Berk Ali Çatal’ın hayatını değiştiren proje ise Kardeşlerim dizisi oldu.

2021 ile 2024 yılları arasında Tolga karakteri ile yer aldığı dizi ile birlikte geniş bir hayran kitlesine kavuşan oyuncu, projenin final yapmasının burukluğunu yaşıyor.

Berk Ali Çatal, 4 sezondur çok yoğun çalıştıkları bir dönem yaşandığını belirterek şunları anlattı:

“Başladığımız günden bu yana kadar seyircilerimiz de her zaman bize destek oldular. Çok da iyi bir reyting ile bitirdik. Her şey çok güzeldi, keyifliydi. Tabii ki üzüldük, bizim için bazı şeyler hüzünlüydü. Bir yandan da heyecanlıyız, yeni heyecanlarımız var. Yeni görüştüğüm işler var, heyecanlıyım.”

Nilsu Yılmaz’ın diziden ayrıldığı zaman da çok üzüldüğünü ifade eden Berk Ali Çatal, sevgilisi ile yeniden bir projede yer alma ihtimallerinin de olabileceğinden bahsetti.

Yaz döneminde bir tiyatro oyununda yer alma arzusundan bahseden Berk Ali Çatal, Kardeşlerim dizisinden sonra yeni projelerin heyecanını da yaşadığı sözlerine ekledi.