Ana sayfa Dizi Fragmanları atv’nin fenomen dizisinden sezon finali duyurusu!

atv’nin fenomen dizisinden sezon finali duyurusu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının bu sezon en başarılı yapımlarından birisi de kuşkusuz ki Kuruluş Osman dizisidir… İkinci sezonu ilk sezona göre farklı oldu. İlk sezonda çok eleştiriler dizideki sorunlar çözüldü. Kadroya katılan yeni isimler ile birlikte daha da güçlenen dizi, ikinci sezonda daha farklı bir hikaye kurgusuyla yoluna devam etti.

Kuruluş Osman dizisindeki bu değişimler de izleyicileri atv ekranına çekti ve milyonlarca izleyici diziye tutuklu kaldı. Burak Özçivit’in ilk sezona göre çok daha iyi performans ortaya koyduğu Kuruluş Osman dizisi, 63 bölümü de geride bıraktı. Dizinin ikinci sezonu önümüzdeki hafta tamamlanıyor.

Dizi ekibi çekimleri tamamladı ve tatile çıktı. Kuruluş Osman dizisi ise 23 Haziran Çarşamba günü yayınlanacak olan 64. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Dizinin sezon finali fragmanı yayınlandı.

Üçüncü sezonu da daha şimdiden çok merak edilen Kuruluş Osman dizisinde sezon finali yine çok etkileyici olacak.

atv’nin Kuruluş Osman dizisinin de sezon finali yapması ile birlikte ekran artık yavaş yavaş yaz dizilerine kalacak. Kuruluş Osman’da ise 3 aylık aranın ardından Eylül sonunda yeniden çekimlere başlanması bekleniyor.

İşte 64. bölüm sezon finali fragmanı: “Sabırla beklediğin evladının doğumu gibi, sabırla kurmak istediğin devletinin doğumu yakındır!”