Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım gizemli bir ortam oluşturdu, Show TV’nin yeni dizisi Baba için beklenti yükseldi!

Ay Yapım gizemli bir ortam oluşturdu, Show TV’nin yeni dizisi Baba için beklenti yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yakında izleyicilerle buluşacak olan Baba dizisi büyük merak uyandırdı. Senaryosu ve oyuncu kadrosu ile ekrana damga vurması beklenen Baba dizisinin yayınlanan ilk fragmanı da etkileyiciydi.

Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş imzasını taşıyan ilk fragmanın ardından izleyiciler bu yapıma daha çok dikkat çekmeye başladı. İyi bir taktik sergileyen Ay Yapım, daha başlamadan Baba dizisi için gizemli bir ortam oluşturmayı başardı. Yönetmen Çağrı Bayrak’ın oluşturacağı dizinin atmosferinden ilk görüntüleri içeren fragmanın yansıması izleyici ilgisinin hızlı bir şekilde yükselmesi şeklinde gerçekleşti.

Baba dizisinde üst üste yapılan yeni transferler ile birlikte ekip öyle güçlü bir hale geldi ki, dizi hayranlarının beklediğinden de iyi bir projenin habercisi bu oyuncu kadrosu oldu…

Ay Yapım gizemli bir ortam oluşturdu, Show TV'nin yeni dizisi Baba için beklenti yükseldi! 7

Gökhan Horzum’un dört sezon süren muhteşem Çukur dizisi performansının ardından Baba dizisinin de senaristi olması, beklentilerin yükselmesinde ayrıca bir etken olarak görülüyor.

Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Bihter Dinçel, Özge Özacar ve Hakan Kurtaş gibi önemli isimler ile kısa sürede anlaşmaya varılması da hikayenin sağlam olduğunu anlatmaya yetiyor.

Bu kadar iddialı ismin bir araya gelmesinde senaryonun payı çok yüksektir. “Bir Anadolu hikayesi” sloganı ile sunulan Baba dizisi için atılan tüm bu adımlar gizemli bir ortamı oluşturdu.

Ay Yapım, yine sağlam bir dizi projesi ile yakında izleyicileri Show TV ekranına kilitleyeceğe benziyor. Bu arada diziye Ayda Aksel ile Oktay Çubuk’un da katıldığı ortaya çıktı.

Geniş bir hikaye örgüsünün olduğu dizinin oyuncu kadrosunun da bir hayli genişlemesi güçlü yan karakterlerle zenginleşecek bir diziye işaret ediyor.