Ana sayfa Sosyal Medya Cennet’in Gözyaşları dizisinin Ömer’i Oktay Çubuk’a dizi piyangosu vurdu!

Cennet’in Gözyaşları dizisinin Ömer’i Oktay Çubuk’a dizi piyangosu vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen genç oyuncu Oktay Çubuk, kariyerinin daha başlarında önemli yapımlarda rol aldı ve kendisine verilen fırsatları iyi değerlendirdi. 2017 yılında Cennet’in Gözyaşları dizisinde Ömer karakteri ile öne çıkan oyuncu, sonraki süreçte de farklı rollerle ekranda yer almaya devam etti.

Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu olan Oktay Çubuk; Aşk Ağlatır dizisinde Fırat ve Sol Yanım isimli dizide ise Ali karakterlerine hayat verdi. Bir Nefes Daha isimli sinema filminin yanı sıra Duran isimli dizide de izlediğimiz oyuncu, 2022 yılında hayatının en önemli projelerinden birisine başlıyor.

Show TV’de yayınlanacak olan Baba isimli dizinin geniş ve etkileyici kadrosuna katılan isimlerden birisi de Oktay Çubuk oldu. 24 yaşındaki oyuncu, Haluk Bilginer gibi usta bir isimle aynı sette olmanın farkını da yaşayacak. Ayda Aksel, Deniz Hamzaoğlu, Taner Rumeli ve Tolga Sarıtaş gibi tecrübeli isimlerle de aynı sette yer alacak olmak genç oyuncu adına büyük bir öğrenme fırsatı sunacak.

Cennet'in Gözyaşları dizisinin Ömer'i Oktay Çubuk'a dizi piyangosu vurdu! 7

Baba dizisinin 2022 yılında çok etkili bir proje olacağı hem Gökhan Horzum’un senaryoyu yazmasından belli oluyor hem de kadroda yer alan ünlü isimleri bir araya getirmenin ne kadar zor olduğu da biliniyor.

Oktay Çubuk kendi kariyeri adına çok önemli bir projeye başlayacak ve sette yapacağı gözlem ile de kendisinden daha tecrübeli isimlerden oyunculuk tekniği konusunda önemli bilgiler edinerek kendisini geliştirecek.

Oyuncu dizide Haluk Bilginer’in canlandıracağı Emin Saruhanlı karakterinin torunu Kadircan olarak yerini alacak. Bu da usta oyuncu ile genç oyuncunun birçok sahnede bir arada olacağı anlamına geliyor.