Ana sayfa Sosyal Medya atv’deki Kalp Yarası’nda böyle bir haksızlık, adaletsizlik yapılmaz!

atv’deki Kalp Yarası’nda böyle bir haksızlık, adaletsizlik yapılmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kalp Yarası dizisi yılbaşı nedeniyle ekibin kısa bir süre ara vermesi üzerine, 3 Ocak günü ekranda yer almadı. Dizinin yeni bölümünü ise 10 Ocak Pazartesi günü izleyebilirsiniz.

Antakya’da çekimleri devam eden Kalp Yarası dizisinin etkileyici bir hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu var. Gökhan Alkan ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 27. yeni bölümü çok hareketli geçecek. Yayınlanan fragman izleyicilerin heyecanını bir hayli artırdı.

Ferit ile Ayşe’nin aşk hikayesi sürekli kesintiye uğruyor. Birbirlerine sıkı sıkıya tutulan ikilinin ateşi izleyicileri de etkiliyor ama, onların aşk yaşamasına başlarına gelen olaylar bir türlü izin vermiyor.

Merve Çağıran’ın canlandırdığı Hande karakterinin hamile olması konusu ise ortalığı fazlasıyla karıştıracak. Dizi hayranları kendi hatasıyla Hande’nin bebeğini kaybetmesini istiyor. Senaristler bu hikayeyi nereye taşıyacak bilinmez ama Hande’nin her zaman kazanan kişi olmasından izleyiciler daima rahatsızlık duydu.

Bir dizi hayranı, “Anlaşıldı Hande yine canımızı bezdirecek, asabımızı bozacak” diye yorum yaptı. Bu düşüncede olan birçok dizi hayranı da var. Çünkü senaristler Hande karakterini o kadar çok öne çıkardı ve izleyiciler de bu durumdan o kadar çok rahatsız oldu ki, artık bu karakteri görünce tepkiler geliyor.

Ayşe’nin bebeğini düşürmesine neden olan Hande’nin anne olması durumu izleyicilerin korkulu rüyası oldu Senariste seslenen dizi hayranları, “Umarım böyle bir haksızlık, adaletsizlik yapılmaz” diye uyarıda bulunuyor.