Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım’dan çok ses getirecek yeni Show TV dizisi!

Ay Yapım’dan çok ses getirecek yeni Show TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım dizi üstüne dizi yapmaya devam ediyor ve yeni projeler de izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Oğlum isimli yeni dizi için titiz bir çalışmanın yürütüldüğü ortaya çıktı. Show TV’de 2022 yılında izleyicilerle buluşması beklenen dizinin duygusal bir hikayesi olacak.

Alev Alev isimli dizide etkili bir kurgu ortaya koyan ve hikayenin izleyiciler tarafından beğenilmesinde önemli bir katkısı olan yönetmen Ahmet Katıksız, şimdi de Oğlum projesi için emek veriyor.

6 yaşındaki dar gelirli bir ailenin oğlu ile 12 yaşındaki durumu iyi olan bir başka ailenin oğlunun başından geçen olaylar dramatik bir hikaye olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Bir annenin oğlu ile ölümsüz bağının hikayenin merkezinde yer alacağı Oğlum dizisi, yeni yılın duygusal yönü güçlü dizilerinden birisi olmaya aday.

Meme kanseri tedavisi gören ve bu konuda önemli bir başarı elde eden Canan Ergüder’in dizide Pedagog Demet karakterini canlandıracağı da ortaya çıktı.

Dizinin anlatıcısı da olan Canan Ergüder, geçen sezon Menajerimi Ara dizisinde başrolde yer aldı ama hastalığı ağırlaşınca diziden ayrılarak, uzun süre tedavisine odaklandı. Oyuncu iyileştiği için de yeniden setlere dönüş yapacak.

Timur Acar da Uzak Şehrin Masalı isimli dizinin kısa süreli olmasının şanssızlığını yaşadı ama yeni dizi bulmakta hiç zorlanmadı. Oğlum dizisinde Canan Ergüder ile Timur Acar isimleri netleşti. Kadroda yer alacak diğer oyuncular için görüşmeler devam ediyor.