Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir çok dizi rakip oldu ama Arka Sokaklar hepsinin önüne geçti!

Bir çok dizi rakip oldu ama Arka Sokaklar hepsinin önüne geçti!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının başarılı performans sergileyen dizilerinin başında Arka Sokaklar geliyor. Kanal D’de yayınlanan dizi tam 15 sezonu geride bıraktı ve 16. sezonda da çok başarılı işlere imzasını atıyor. Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyor… Hem de 26 Kasım akşamı yayınlanan tüm diziler içinde en yüksek reytingi alan ve birincilik elde edebilen tek dizi olarak öne çıkıyor.

Kanal D’nin, 16 sezondur yayınlanan fenomen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisi ile buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü de yine zirvede yer aldı. Cuma akşamları yayınlanan diziler içinde tek birincilik alan yapımın Arka Sokaklar olması da tebrik edilmeyi hak ettiğini gösteriyor.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı Arka Sokaklar üst üste birincilikler alarak çok başarılı bir sezon sürdürmektedir.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu ve Oya Okar’ın olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…