Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz, ödül töreninde sevgilisi Cemre Baysel’e sahnede teşekkür etmeyi unutunca bakın ne yaptı!..

Aytaç Şaşmaz, ödül töreninde sevgilisi Cemre Baysel’e sahnede teşekkür etmeyi unutunca bakın ne yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel ikilisinin aşkı Kanal D için çektikleri Baht Oyunu adlı dizide başladı.

Romantik komedi dizisi Baht oyunu geçtiğimiz yaz başladı, çok sevilince yeni sezona taşındı. Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen dizinin baş rol oyuncuları Cemre Baysel ile Aytaç Şaşmaz canlandırdıkları ‘Ada’ ve ‘Bora’ karakterleriyle çok sevildi.

Çiftin gerçek hayatta da birlikte olmaları hayranlarını çok mutlu etti. Baht Oyunu dizisi geçtiğimiz aylarda ekranlara veda etti ancak ikiliye bir ödül getirdi.

Dün akşam 47′ ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde Cemre Baysel Yıldızı Parlayanlar Ödülü’nün sahibi olurken Aytaç Şaşmaz ise En İyi Romantik Komedi Dizisi Erkek Oyuncu dalında ödül aldı.

Sahnede yaptığı teşekkür konuşmasında partneri Aytaç Şaşmaz’a da teşekkür etmeyi unutmayan Cemre Baysel “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi şanslı hissediyorum. Benim gücümü göstermemi sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki biz bir araya geldik ve böyle bir iş yaptık. Bu ödülü de annem başta olmak üzere aileme armağan ediyorum” dedi.

Aytaç Şaşmaz, ödül töreninde sevgilisi Cemre Baysel'e sahnede teşekkür etmeyi unutunca bakın ne yaptı!.. 7

Aytaç Şaşmaz ise heyecandan olsa gerek sahnede partnerine teşekkür etmeyi unuttu. Ancak yakışıklı oyuncu, akabinde yaptığı instagram paylaşımıyla sevgilisinin gönlünü aldı.

Instagram hesabından, törende Cemre Baysel ile birlikte çekilen fotoğrafını paylaşan Aytaç Şaşmaz fotoğrafa; “İste,Sabret,Şükret! Heyecandan unutulmuş bir teşekkür Cemre Baysel ‘e!! İyi ki varsın! ” yazdı.