Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan, Altın Kebelek’teki duruşuyla herkesin takdirini topladı!

Ayça Ayşin Turan, Altın Kebelek’teki duruşuyla herkesin takdirini topladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinin güzeller güzeli Haziran’ı Ayça Ayşin Turan, Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yılın En iyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Ödülünü bir ay önce kaybettiği babası için aldığını söyleyen Ayça Ayşin Turan, ödül törenindeki duruşuyla herkesin takdirini kazandı.

Star TV’de yayınlanan ve bu hafta ekranlara veda etmeye hazırlanan Ada Masalı dizisinde başrol kadın karakter Haziran’ı canlandıran Ayça Ayşin Turan Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde Yılın En iyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü. Ödülünü almak için sahneye çıkan Turan, bir ay önce kaybettiği babasını andığı konuşmasında şunları söyledi:

“Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bürün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz’a teşekkür ederim. Anneme… Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum.”

Ayça Ayşin Turan’ın konuşması tüm izleyicilerin duygulanmasına sebep oldu. Ödül töreni boyunca güçlü duruşuyla da dikkat çeken güzel oyuncu izleyicilerin takdirini topladı. Ayça Ayşin Turan hayranları, yetenekli oyuncuyla ne kadar gurur duyduklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda dile getirdi.

Ayça Ayşin Turan, Altın Kebelek’teki duruşuyla herkesin takdirini topladı! 9

Bir izleyici Ayça Ayşin Turan’ın ödül töreninde gülümsememesine dikkat çekti ve şöyle yazdı: “Ben de allahım ne kadar suratsız bir kızmış diye yorum yapıyordum, son cümlesinde utandırttı beni.”

Ayça Ayşin Turan, Altın Kebelek’teki duruşuyla herkesin takdirini topladı! 10

Bir başka izleyici de Turan’ın ödül törenindeki tarzının güzelliğini vurguladı. “Ayca, Audrey Hepburn ve Grace Kelly’ye benzer güzellik zekasına ve zarafete sahip.Tebrikler Ayça, daha birçok ödülü hak ediyorsun.”

Ayça Ayşin Turan, Altın Kebelek’teki duruşuyla herkesin takdirini topladı! 11