Ana sayfa Dizi Haberleri Kaderimin Oyunu’nun tekrar bölümü reyting sonuçları, sıralamasının yükseleceğine işaret ediyor!

Kaderimin Oyunu’nun tekrar bölümü reyting sonuçları, sıralamasının yükseleceğine işaret ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Akın Akınözü, Öykü Karayelve Sarp Apak’ı başrollerde buluşturan Kaderimin Oyunu dizisi cuma akşamı yayınlanan ilk bölümüyle ekrana geldi. Yeni dizi ortalamanın altında bir başlangıç yaptı. Ancak dizinin tekrar bölümüyle elde ettiği izlenme oranı, reytinginin yükseleceğine işaret ediyor.

Reyting tüm dizilerin kaderini belirleyen en önemli etken. Özellikle ilk bölümlerin reyting puanları hem yapım şirketi hem kanal hem de oyuncular arasında büyük heyecan yaratıyor. Ancak ilk bölüm reytingiyle, dizinin geleceği hakkında hüküm vermek büyük bir yanlış.

Star TV’nin dram içerikli yeni dizisi Kaderimin Oyunu cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümünün reytingleri ortalamanın altında bir sonuç verdi. Bu, izleyiciler arasında biraz moral bozukluğuna yol açsa da diziye dair umut verici gelişmeler, reyting puanlarının yükseleceğine işaret ediyor.

Kaderimin Oyunu’nun tekrar bölümü reyting sonuçları, sıralamasının yükseleceğine işaret ediyor! 7

Kaderimin Oyunu dizisinin dün akşam yayınlanan tekrar bölümü, bir tekrar bölüm için oldukça iyi bir reyting puanı aldı. Bu da demek oluyor ki cuma akşamı dizinin ilk bölümünü izleyemeyen kitle, pazar akşamı Kaderimin Oyunu’na büyük bir ilgi gösterdi.

Yeni diziyi cuma akşamı televizyonda izleyemeyenler, kaçırdıkları bölümü YouTube üzerinden izlemeyi tercih etti. Kaderimin Oyunu’nun ilk bölümü, paylaşılmasının üzerinden sadece iki gün geçmesine rağmen 1,7 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Bu iki ipucu, Kaderimin Oyunu’nun reytinglerine dair oldukça olumlu işaretler veriyor. Cuma akşamları yayınlanan diğer dizilerin de reytinglerinin çok yüksek olmaması Kaderimin Oyunu’nun şansını artırıyor. İzleyiciler Kaderimin Oyunu dizisinin bu cuma akşamı yayınlanacak bölümüyle reytinglerini yükseltmesini bekliyor.