Ana sayfa Sosyal Medya Aziz dizisi sevilen Murat Yıldırım’ın keyfi yerinde!..

Aziz dizisi sevilen Murat Yıldırım’ın keyfi yerinde!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Show TV’de yayınlanan Ramo dizisinin final yapmasından sonra ara verdiği ekranlara yine Show TV’de yayınlanmaya başlayan Aziz dizisiyle hızlı bir dönüş yaptı.

İzleyinin büyük bir merakla beklediği, çekimleri Antakya’da yapılan deneyimli oyuncu kadrosu ve zengin prodüksiyonuyla göz dolduran Aziz dizisi ilk bölümüyle 5 Kasım Cuma akşamı ekranlara damga vurdu.

Henüz ilk iki bölümü yayınlanan dizi reytinglerde elde ettiği başarıyla cuma akşamları zirveyi rakiplerine bırakmayacağını belli etmiş oldu.

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği Aziz’de başrol oyuncuları Murat Yıldırım ile Damla Sönmez’e, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez, Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya’nın da aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Murat Yıldırım instagram hesabından sık sık dizi setinden paylaşımlar yapıyor. Oyuncunun ekip arkadaşları ile birlikte çektiririp paylaştığı fotoğrafları takipçilerine, ‘Aziz dizisi ekibinin keyfi yerinde’ dedirtti.

Aziz dizisi sevilen Murat Yıldırım'ın keyfi yerinde!.. 9

Dizide Aziz karakterini canlandıran Murat Yıldırım rol arkadaşları Damla Söznmez, Simay Barlas ve Güven Murat Akpınar ile birlikte çektirdiği fotoğraflarını ‘Bu selfiler sizin için’ yazarak instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Aziz dizisi sevilen Murat Yıldırım'ın keyfi yerinde!.. 10

Dizinin daha ilk bölümünden elde ettiği başarıyla emeklerinin karşılığını alan ekibin mutlu ve keyifli hali gözlerden kaçmadı.

Aziz dizisi sevilen Murat Yıldırım'ın keyfi yerinde!.. 11

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı Aziz 19 Kasım Cuma akşamı 3. bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.