Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin çok anlamlı bir projede yer aldı! Sosyal medya yıkıldı!

Kerem Bürsin çok anlamlı bir projede yer aldı! Sosyal medya yıkıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların yıldızı en çok parlayan erkek oyuncularından Kerem Bürsin, artık sadece Türkiye’nin değil tüm dünyanın gündeminde önemli bir yer tutuyor. Bürsin son olarak bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem konusu oldu.

Bugüne kadar birçok dizide rol alan Kerem Bürsin, kariyerinin en büyük çıkışını Sen Çal Kapımı dizisiyle yaptı. Başrolünü, gerçek hayattaki sevgilisi Hande Erçel’le paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi, bugüne kadar 85 ülkeye satılınca Kerem Bürsin, dünya çapında tanınan bir oyuncu haline geldi.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı’nın yaklaşık iki ay önce final yapmasının ardından henüz bir projede yer almadı. Bir yandan dinlenip bir yandan da yeni projeleri değerlendiren yakışıklı oyuncu bu arada bir sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.

Kerem Bürsin çok anlamlı bir projede yer aldı! Sosyal medya yıkıldı! 7

Ünlü oyuncu Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi tarafından 2014’te, cinsiyet eşitliğinin yaygın hâle getirilmesi için başlatılan dayanışma hareketi HeForShe’ye destek olmak amacıyla poz verdi.

Kerem Bürsin’in, bu harekete destek amaçlı verdiği pozda üzerinde “Artık cinsiyetçi şakalara gülmüyorum ve tepki göstermiyorum” yazılı bir kağıt tutuyor. Bürsin bu mesajla cinsiyetçi şakaların artık yapılmaması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bu pozun sosyal medyada paylaşılmasının ardından Kerem Bürsin, Twitter’da dün gündem konusu oldu. Bu paylaşımının ardından Kerem Bürsin etiketli yaklaık 17 bin paylaşım yapıldı. Hayranları bu paylaşımından dolayı Kerem Bürsin’i ne kadar takdir ettiklerini dile getirdi.