Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde büyük sürpriz gözyaşı akıttı!

Aziz dizisinde büyük sürpriz gözyaşı akıttı!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Aziz dizisinde ilk 3 bölüm geride kaldı. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Reytingleri iyi gelen ve birincilik elde etmeyi de başaran Aziz dizisi, duygusal sahneleri ile dikkat çekiyor.

Özellikle 3. bölümde Atatürk’ün görüldüğü sahne izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Üçüncü bölümün sürprizi Atatürk’ün görüldüğü sahnede yaşandı. Aziz’in şehirdeki düzeni değiştirme hamlesi sadece Antakya’da değil başkentte de ses getirdi. Atatürk’e “Aziz Payidar” yazılı bir telgrafın ulaştığı sahne izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Peki 4. yeni bölümde neler yaşanacak?

Aziz dizisinde büyük sürpriz gözyaşı akıttı! 7

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği dizisi Aziz’in yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aziz’in Efnan’la evlenme kararının duyulduğu tanıtımda bu haber Dilruba’yı derinden sarsıyor. Efnan, Payidar ailesini büyük bir şaşkınlığa uğratırken Galip Payidar, Dilruba ve annesini evden gönderiyor. Aziz’in Efnan’a verdiği hediye merak konusu olurken evlilik kararının ardından aralarında neler yaşanacağı büyük bir merakla bekleniyor.

İşte 26 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak olan Aziz dizisinin 4. bölümünden ilk fragman:

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu isimler yer alıyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle 26 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!