Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Show TVyeni dizisi için final kararını duyurdu!

Show TVyeni dizisi için final kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Haziran ayı itibari ile yayındaki tüm dizilerini kaldıran Show TV, yeni bir dönemin kapılarını açtı. Üstü üste yeni diziler yayınlayan Show TV’nin şu ana kadar iki dizi dışında çok da hedeflediği noktaya ulaşamadığı görülüyor.

Aziz ve Üç Kuruş dizileri izleyicilerden büyük ilgi gördü. Bu iki yapım sayesinde sezonu kurtaran Show TV, yaz döneminde Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli yapımların final yapmasına engel olamadı.

Kış dönemi için büyük iddialarla başlayan İçimizden Biri dizisi de sadece 6 bölüm sürebildi. Son olarak kanal yönetimi tarafından Yalancı dizisi için de final kararı duyurusu geldi.

Burçin Terzioğlu ile Salih Bademci ikilisinin başrolünde yer aldığı Yalancı dizisi son kez ekrana gelecek. 10. bölüm itibari ile final yapacak olan dizinin hayranları üzgün. İddialı bir yapım daha ne yazık ki, izleyicisine veda edecek.

Show TV’den yapılan duyuruya göre Yalancı dizisinin final bölümü 23 Kasım Salı akşamı yayınlanacak. Birçok dizi hayranı hikayesini beğendikleri, oyunculuk performanslarına hayran kaldıkları bu yapımın ekrana erken veda etmesinden rahatsız.

Sosyal medyada bu rahatsızlığı anlatan birçok paylaşım bulabilirsiniz. Yalancı dizisi de önümüzdeki hafta ekran ömrünü tamamlıyor ve güçlü bir hikaye daha kendini tam olarak anlatamadan bitiyor.