Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde en büyük sürpriz Simay Barlas oldu!

Aziz dizisinde en büyük sürpriz Simay Barlas oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’de cuma akşamları yayınlanan Aziz dizisinin bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde bu akşam büyük bir sürpriz var. Efnan’ı canlandıran Simay Barlas, söyleyeceği türküyle izleyicileri büyüleyecek.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ilgiyle izlenen dizisi Aziz bu akşam yine heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. Başrollerini Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in paylaştığı dizide Efnan’ı canlandıran Simay Barlas’ın izleyiciye büyük bir sürprizi var.

Genç oyuncu bu akşamki bölümde kendi sesiyle Bahçede Yeşil Çınar isimli türküyü seslendirecek. Show TV’nin Twitter hesabından Simay Barlas’ın türküyü stüdyoda seslendirirken çekilen video paylaşıldı. “Efnan’ın sesinden “Bahçede Yeşil Çınar”… Daha fazlasını dinlemek için akşam #Aziz’in yeni bölümünde buluşalım” cümlesiyle yapılan paylaşımdaki videoda Simay Barlas sesinin güzelliğiyle hayranlarını büyüledi.

Son dönemin ismi ön plana çıkan genç oyuncularından biri olan Simay Barlas, Paramparça dizisinde canlandırdığı Öykü karakteriyle dizi dünyasına adım atmıştı. Yayınlandığı dönem çok büyük ilgi gören Zalim İstanbul’daki Damla Karaçay karakteriyle de kariyerinin çıkışını yapmıştı.

Bu arada Aziz’in bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde yeni bir aşkın doğuşuna şahitlik edeceğiz.
Aziz’in Efnan’ın farkına varacağını düşünen Hatice Ana genç kızı teselli ederken, Aziz ile Efnan arasında yaşanacak gelişmeler büyük bir merak konusu olacak.

Efnan’ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona Aziz’in aşkını vaat eden şaşırtıcı bir teklif sunacak. Ümitleri yeşeren Efnan Aziz’in kalbini kazanabilecek mi yoksa er ya da geç bu sevdadan vaz mı geçecektir… Hep birlikte izleyeceğiz.