Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den büyük itiraf! “Annemi çok rezil ettim!”

Demet Özdemir’den büyük itiraf! “Annemi çok rezil ettim!”

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en popüler oyuncularından biri Demet Özdemir. TV8 yayınlanan ve başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinden sonra bir süredir ekranlarda görünmeyen Özdemir, İbrahim Selim’le Bu Gece programına konuk oldu ve çok büyük itiraflarda bulundu.

Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yapan ve komedi dizilerinin ardından rol aldığı dram içerikli Doğduğun Ev Kaderindir ile oyunculuktaki yeteneğini ortaya koyan Demet Özdemir bir süredir ekranlarda görünmüyor. Yetenekli oyuncu yaz aylarında, Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmde başrolü Şükrü Özyıldız ile paylaştı. Filmin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.

Demet Özdemir son zamanlarda daha çok Oğuzhan Koç’la ilişkisiyle gündeme geliyor. Henüz bir projeyle anılmayan ve dinlenmeyi tercih ettiğini söyleyen Özdemir, Zorlu PSM’inYouTube kanalında yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programının son konuğu oldu.

Demet Özdemir’den büyük itiraf! “Annemi çok rezil ettim!” 7

Güzel oyuncu programda önemli itiraflarda bulundu. Ailesinin Bulgar göçmeni olduğunu söyleyen Demet Özdemir her Trakyalı gibi oynamayı çok sevdiğini belirtti. Ailesinde herkesin çok iyi roman havası oynadığını söyleyen 9/8’le büyüdüğünü, bu havanın bilinçaltına yerleştiğini ekledi. Demet Özdemir şöyle devam etti:

“ Ben beş-altı yaşlarında annem beni alıyor altın gününe götürüyor, mevlide götürüyor, okumaya götürüyor ve mevlitteyiz arkadaşlar. Ve ben hayvan gibi Roman havası oynuyorum. Annem paçamdan tutuyor ve ben onu roman havası sanıyorum. Çocuğum tabii ama annemi çok rezil ettim.”

İlişkide çok kıskanç olduğunu da belirten Demet Özdemir, sevgilisinin 20 yıl önce yaşadığını dahi unutmayacağını, bu uğurda ilişkisini bozabileceğini söyledi.