Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinde herkesin beklediği haber geldi

Aziz dizisinde herkesin beklediği haber geldi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yeni sezonda Show TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Aziz dizisi için titiz bir çalışma yürütüldü. Murat Yıldırım ile Damla Sönmez’in başrolünde buluştuğu dizinin hazırlıkları devam ediyor.

1930’lu yıllara izleyicileri götürecek olan Aziz dizisinde bir Fransız askerin ölümünden sorumlu olan Aziz Payidar’ın aşkını bırakması ve yıllar sonra geri döndüğünde bambaşka bir ortam bulmasını anlatan bir hikaye kurgusu bulunuyor.

Ramo dizisinde büyük başarı kazanan Murat Yıldırım, 4 yıl aradan sonra dizi setlerine dönmüştü. Yıldırım’a başrolde eşlik edecek olan Damla Sönmez ise en son Çukur dizisinde izleyicilerin karşısına çıktı. Ayrıca dizideki diğer kadın başrol için Simay Barlas’ın seçildiği ortaya çıktı. Zalim İstanbul dizisinde Damla karakteri ile çok beğenilen oyuncu, kariyeri için çok iyi bir fırsat elde etti.

Üç etkili başrol oyuncusunun uyumu ve enerjileri çok merak ediliyor. Aziz dizisinde çekimlerin başlayacağı da ortaya çıktı.

Dizi ekibinin 6 Eylül pazartesi günü bir araya geleceği ve çekimlerin de başlayacağı belirtiliyor. Antakya’da yapılacak olan çekimler heyecanla bekleniyor. Birçok dizi hayranının merak ettiği Aziz dizisinin Ekim ayında Show TV ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Meral Çetinkaya, Güven Murat Akpınar, Ayten Soykök, Eren Hacısalihoğlu ve Yılmaz Bayraktar gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Aziz dizisi, yeni sezonun en etkili aksiyon yapımlarından birisi olacak.