Ana sayfa Dizi Fragmanları Aziz dizisinde ilgi ve merak uyandıran değişim!

Aziz dizisinde ilgi ve merak uyandıran değişim!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği sevilen dizisi Aziz’in yeni bölümünden büyük merak uyandıran bir ön izleme sahnesi yayınlandı. Mısır Prensesi Fevziye ile Pierre’in, Efnan hakkında konuştuğu sahnede Pierre, özel davete Efnan’ın gelmemesi gerektiğini söylüyor ancak onu gördüğünde bu fikri değişiyor.

Prenses Fevziye’nin özel misafiri olan davete hazırlanan Efnan, güzel bir elbiseyle karşılarına çıkıyor. Elbisenin sadece ufak bir kısmı görülürken Prenses’in dokunuşuyla Efnan’ın nasıl görüneceği şimdiden ilgiyle bekleniyor. Simay Barlas’ın başarıyla canlandırdığı karakter yeni bölümde daha çok öne çıkacak. Oyuncunun şimdiye kadarki performansını çok beğenen dizi hayranları, karşılarında yepyeni bir karakter bulacak. Efnan karakterindeki bu değişim izleyicilerin ilgisini de artıracak.

Sekizinci bölümde Dilruba’dan Adem ile evlenmemesini isteyen Aziz, büyük şoklar yaşayacak. Düğün günü Dilruba’yı gelinlik içinde Adem’in yanında gören Aziz’in ne yapacağı merakla bekleniyor. Adem ile evlenmeyi seçen Dilruba’dan sonra Aziz’in gözü ne zaman Efnan’a takılacak. Efnan’ın yaşayacağı değişim belki de onu Aziz’e daha çok yaklaştıracak.

Fransızlar zaten Aziz’e ipliklerin yandığını söylediği için suç kanıtlanamadı. Aziz ile Aliş suçsuz bulundu ve mahkeme davayı kapattı. Hatice Ana, Aziz’e Efnan’ın gittiğini söyleyerek bıraktığı yüzüğü verdi. Aziz, Andre’yi öldürdüğü gün kaybettiği yüzüğü görünce finalde Efnan’ın o geceki kız olduğunu anladı. Dizinin 7. bölümünden ön izleme görüntüleri de yayınlandı.

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel.”

Aziz, yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!