Ana sayfa Dizi Fragmanları Üç Kuruş dizisinde Leyla köşeye sıkıştı!

Üç Kuruş dizisinde Leyla köşeye sıkıştı!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi Üç Kuruş’un sekizinci bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Halide’nin Leyla’yı Efe hakkında sorguladığı sahnede Leyla’nın konuyu değiştirmesi dikkat çekiyor. Konyalı’nın Halide’ye talip olduğunu söyleyen Leyla, Efe hakkında kaçamak cevaplar veriyor.

Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Üç Kuruş dizisinde 7 bölüm geride kaldı. Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi çok iyi ilerliyor. Dizinin reytingleri ve sosyal medyada etkileşimlerinin de yüksek gelmesi ekibi sevindiren gelişmeler. Üç Kuruş dizisinin sekizinci yeni bölümünde neler yaşanacağı da şimdiden çok merak ediliyor.

Kartal, İrfan konusunda babasıyla yüzleşti ancak Oktay’dan istediği yanıtları alamadı. Pes etmeyen Kartal, Efe’yle birlikte İrfan’ın izini sürmeye başladı. Neriman, ağabeyini sorgulayınca cinayetleri Ferhan’ın işlediğini öğrendi.

Üç Kuruş dizisinde Leyla köşeye sıkıştı! 7

İrfan’ın kulisinde başka bir isim kağıdı gören Oktay, asıl hedefi Kartal’a söyledi. Kartal ve Efe, Oktay’ın söylediği hedefe giderken bu hamle İrfan’ı köşeye sıkıştırdı. İrfan, hedefini öldüremeden geri dönmek zorunda kaldı. Kartal ve Efe, ulaştıkları kişinin anlattıklarıyla İrfan’ın insanları neden öldürdüğünü anlarken finalde ortaya çıkan mobese görüntüleri artık katilin kim olduğunu net olarak gösterdi. Kartal ve Efe, kamera kayıtlarında İrfan’ı gördü.

Dizinin 20 Aralık pazartesi akşamı yayınlanacak olan 8. yeni bölümünden ilk fragman paylaşıldı:

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad’ın imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’un kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

“Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Zafer Algöz, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Goncagül Sunar, Cüneyt Yalaz, Canan Atalay, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu, Ömer Civan Şit.”

Üç Kuruş yeni bölümüyle 20 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV’de!