Ana sayfa Dizi Haberleri Aziz dizisinin başrolü Murat Yıldırım’ın inanılmaz değişimi!

Aziz dizisinin başrolü Murat Yıldırım’ın inanılmaz değişimi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında Aziz dizisi ile izleyicilerle buluşma heyecanı yaşayan Murat Yıldırım, herkese çok farklı gelecek. Oyuncunun imajı ve bir hayli gençleşmiş haline şaşıracaksınız.

2020 yılında başlayan Ramo dizisinde başarılı performans sergileyen oyuncu, Mayıs ayında yapılan ani final ile şaşkınlık yaşadı. Ramo dizisi iyi reytingler alırken Show TV tarafından final kararı alınması Murat Yıldırım’ı da çok şaşırttı.

Ünlü oyuncu Ramo’nun ani final kararı sonrasında ise bir süre formuna özen göstermedi ve kilo aldı… Ancak O3 Medya’dan gelen Aziz dizisinin hikayesini de çok beğenen oyuncu yeniden setlere çıkmaya ikna edildi. Fakat bir sıkıntı vardı.

Aziz dizisinin başrolü Murat Yıldırım'ın inanılmaz değişimi! 10

1930’lu yıllarda geçen hikayedeki başrol karakterinin daha fit ve daha genç görünmesi gerekiyordu. İşte bu nedenle Murat Yıldırım yaz döneminde sıkı bir diyete başladı.

Kilo vermek oyuncu için hiç kolay olmadı. Ancak Murat Yıldırım hikayeye inandığı için büyük çaba sergiledi. Ağustos ayında Aziz dizisi için ekip Antakya’ya gittiğinde Murat Yıldırım da 10 kilo vermişti.

Ünlü oyuncunun karakter için ihtiyaç olan genç görünüme de kavuştu. Oyuncunun imajı ve fit halini Aziz dizisinde görünce hayranları çok şaşıracak.

Murat Yıldırım, kilo vererek bir hayli gençleşti ve bunun farkını da yeni dizisinde sizler de fark edeceksiniz.