Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisi hangi yapıma benziyor ve büyük ikilem ne?

Üç Kuruş dizisi hangi yapıma benziyor ve büyük ikilem ne?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında artık pazartesi akşamları reyting yarışında iddialı bir dizi var. Üç Kuruş, dizisinin ilk bölümü yayınlandı ve büyük ilgi gördü.

Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekrana iyi başlamış olması da önemli bir adımdı. Dizi reytinglerde iyi sonuçlar aldı. Önümüzdeki haftalarda birincilik mücadelesi yapması beklenen Üç Kuruş’ta herkes memnun.

Ancak diziyle ilgili önemli bir eleştiri de var… Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin bir ikilem içinde olduğunu düşünüyor. Sina Koloğlu, Suburra filmini izlediğini ve oradaki çingene mafya abi ve ailesi hikayesini izlediğini belirterek Üç Kuruş için bu yapımdan ilham alınmış olabileceğini ima etti.

Sina Koloğlu, ayrıca dizinin gerçekçilik ile tüm kişiler izleyici kategorisine uygun bir yapım olabilme konusunda bir ikilem içinde olduğunu ifade etti.

Sina Koloğlu, köşe yazısında şöyle yazdı:

“Ne tesadüf, D Smart’ta denk geldi ‘Suburra’ filmini izlemiştim yakın zamanda. Oradaki çingene mafya abi ve ailesinin yerlisi ‘Üç Kuruş’taydı sanki. Ev ortamı filan. O film bir başkaydı tabii ki. ‘Üç Kuruş’un sorunu ‘gerçekçi yapalım’ ile ‘Total’ izleyiciye de hitap edelim arasındaki gidip gelme…”