Ana sayfa Dizi Haberleri Dizi hayranlarının gözü Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in başrolündeki Bir Aşk Masalı’nın üzerinde!

Dizi hayranlarının gözü Murat Yıldırım ile Ebru Şahin’in başrolündeki Bir Aşk Masalı’nın üzerinde!

tarafından ker_def

Yeni sezonun en dikkat çeken ve iddialı projelerinden birisi de TMC şirketi tarafından hazırlanan Bir Aşk Masalı dizisi oldu.

Sosyal medya ortamında dizi hakkında birçok kişinin yaptığı yorumlar, projenin ilgi çektiğini gösteriyor. Başrolde Murat Yıldırım ve Ebru Şahin ikilisinin yer alması da diziye gösterilen ilginin en önemli nedenleri arasında gösteriliyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sete çıkmaya hazırlanan dizinin çok yakında çalışmaları başlatacak. Eylül ayında ilk bölümünün ekranda olması beklenen Bir Aşk Masalı dizisi ile birlikte Ebru Şahin bir süredir ara verdiği setlere geri dönmüş olacak.

Murat Yıldırım ise Teşkilat isimli dizideki başarılı performansının ardından yepyeni bir karakteri ile yeniden hayranlarının karşısında olacak.

Sosyal medyada diziyle ilgili çok sayıda paylaşım bulunuyor. Ebru Şahin ile Murat Yıldırım hayranları heyecanlarını paylaşırken, özellikle yurt dışından Türk dizilerini takip eden geniş bir kitlenin de gözünün projenin üzerinde olduğunu görmekteyiz.

Nazlı ve Demir karakterlerinin aşk hikayesi izleyicileri derinden etkilerken, oyuncu kadrosu da büyük dikkat çekecek.

Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğllu, Gamze Topuz gibi tanınmış isimler de dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor.