Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir’in kardeşleri belli oldu!

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş’ın canlandıracağı Kadir’in kardeşleri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba isimli Show TV dizisi 2022 yılının en çok merak edilen yapımlarından birisi oldu. Yayınlanan fragman ile heyecanın artmasını sağlandı ve Haluk Bilginer’in de başrolde yer aldığı ortaya çıktı. Haluk Bilginer’in başka bir yapımda rol alması bekleniyordu. Ancak usta oyuncu Baba’yı tercih ederek sürpriz yaptı.

Tolga Sarıtaş, geçen sezon Arıza isimli yapım ile yine Show TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Oyuncu, hayranları ile buluşacak olmanın heyecanını yaşarken, diziye katılan isimlere de yenileri eklenmeye devam ediyor.

Özellikle de Kadir Saruhanlı karakterini canlandıracak olan Tolga Sarıtaş’ın en yakınındaki karakterleri kimleri canlandıracağı merak ediliyor. Kadir karakterinin kız kardeşi Büşra rolünde Özge Yağız ile anlaşma yapıldığının ortaya çıkması dizi hayranlarını çok memnun etti.

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın canlandıracağı Kadir'in kardeşleri belli oldu! 8

Özge Yağız’ın ardından bir başka transfer gelişmesi daha yaşandı. Tolga Sarıtaş’ın en yakınındaki bir başka isim ise Deniz Hamzaoğlu olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kadir Saruhanlı’nın büyük abisi Yaşar rolünü Deniz Hamzaoğlu canlandıracak.

Baba dizisinde Tolga Sarıtaş'ın canlandıracağı Kadir'in kardeşleri belli oldu! 9

Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini yaptığı dizinin hikayesini Gökhan Horzum ile Ekin Atalar birlikte yazıyor. Dizinin çekimlerine başlandı. Ocak ayının sonlarında Baba dizisinin ilk bölümü ile ekrana gelmesi bekleniyor.

“Bir Anadolu Hikayesi” sloganı ile ortaya çıkan Baba dizisinde uçak kazasıyla yok olan bir aile, o aile ile bağlarını kesen Emin Saruhanlı’nın öyküsü büyük bir dram hikayesi olarak anlatılacak.

Bir aile dramını izleyeceğiniz Baba dizisinde ayrıca şu oyuncular bulunuyor: Zeynep Tuğçe Bayat, Damlasu İkizoğlu, Ayda Aksel, Özge Özacar, Bihter Dinçel, Beril Pozam, Oktay Çabuk ve Taner Rumeli.