Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’de en etkili çıkışı Mahkum dizisi yaptı, büyük sürpriz gerçekleşti!

Fox TV’de en etkili çıkışı Mahkum dizisi yaptı, büyük sürpriz gerçekleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mahkum dizisi hak ettiği zirveyi sonunda ele geçirdi! Perşembe akşamları yayınlanmakta olan Mahkum dizisi 2021 yılını çok güzel bir şekilde tamamladı… Sadece 4 bölümü yayınlanan dizi iyi bir çıkış yakaladı ve izleyicilerin büyük desteğini kazandı.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin çok yoğun bir tempo ile hazırlandığı biliniyor. Güney Kore dizisi Innocent Defendant uyarlaması olan Mahkum’un ekibi ayrıca özverili bir şeklide işlerini yaptı.

Senaryonun etkileyiciliği daha ilk fragmanlar yayınlandığı andan itibaren seyircileri kendisine çekti. Onur Tuna hayranlarının ilgisi, İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansıyla birlikte Mahkum dizisi Fox TV’nin en iyi çıkış yapan yapımı oldu.

İzleyicilerin meraklandığı sahneleri ve hikaye kurgusu ile 4. bölüm sonunda gelinen nokta ise birincilik oldu. Tüm kategorilerde Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisini geride bırakan Mahkum, zirvenin yeni sahibi oldu.

Fox TV'de en etkili çıkışı Mahkum dizisi yaptı, büyük sürpriz gerçekleşti! 7

Etkileyici oyunculuk performansları, heyecanın hiç bitmediği kurgu, müzikleri ve atmosferi ile birlikte Mahkum dizisinin zirveyi hak ettiğini söyleyebiliriz.

Perşembe rekabetinde dizinin ciddi sıkıntılar yaşayacağını düşünenler de vardı. Ancak kaliteli bir iş çıkınca izleyicilerin buna değer verdiğini Mahkum dizisi bir kez daha kanıtlamış oldu.

2021 yılı geride kalırken Mahkum dizisi 30 Aralık Perşembe akşamı yayınlanan 4. bölümü ile reytinglerde zirveye çıkmanın mutluluğunu yaşadı.

2021 geride kaldı ve Mahkum ekibi aynı başarıyı yeni yılda da sürdürmek için kararlı görünüyor. Beşinci bölümün fragmanı yayınlandı. Kısa sürede 1 milyon izlenmeye ulaşan fragman youtube trend videolar listesinde de beşinci sıraya kadar çıktı. Mahkum dizisi Ocak ayının ilk haftasında ara verecek. Yeni bölümün 13 Ocak Perşembe akşamı ekranda olması bekleniyor.