Ana sayfa Dizi Haberleri Baba dizisine, Mucize Doktor’un tartışmalı ünlüsü katıldı!

Baba dizisine, Mucize Doktor’un tartışmalı ünlüsü katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni dizisi Baba bomba gibi bir kadroyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Haluk Bilginer gibi usta bir oyuncuyla ekrana gelecek olan dizi Mucize Doktor’un başarılı bir oyuncusunu da kadrosuna dahil etti.

Başrolünde Taner Ölmez’in yer aldığı ve otizmli bir doktorun hikayesini anlatan Mucize Doktor dizisi yayınlandığı dönem izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Güney Kore dizisi Good Doctor’dan uyarlanan Mucize Doktor, iki sezon yayınlandıktan sonra 64. bölümde ekranlara veda etmişti.

Mucize Doktor’un başarılı oyuncularından biri de diziye ikinci sezonda dahil olan Hakan Kurtaş’tı. Dizide Doruk isimli bir doktoru canlandıran başarılı oyuncu, performansıyla göz doldurmuştu. Oyuncu bu dizideki rolüyle büyük tartışma da yaratmış ve sosyal medyada çok konuşulmuştu. Başarılı oyuncu Mucize Doktor’un sona ermesinden sonra bir süre ara verdiği setlere Baba dizisi ile geri dönüyor.

Baba dizisine, Mucize Doktor'un tartışmalı ünlüsü katıldı! 7

Kısa süre önce ilk fragmanı yayınlanan Baba dizisinde usta oyuncu Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’n yanı sıra Özge Özacar, Taner Rumeli, Zeynep Tuğçe Bayat, Ayda Aksel, Beril Pozam, Bihter Dinçel, Damlasu İkizoğlu, Oktay Çubuk ve Özge Yağız da yer alıyor.

Hakan Kurtaş, Baba dizisinde İlhan isimli bir karakterle karşımıza çıkacak. İlhan, hikayede Özge Yağız’ın canlandıracağı Büşra karakteri ile partner olacak. Hakan Kurtaş ve Özge Yağız’ın birbirine yakışıp yakışmayacağı büyük merak konusu.

Baba dizisi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra senaristiyle de dikkat çekiyor. Dizinin senaryosu, en son Çukur dizisine imzasını atan Gökhan Horzum’un imzasını taşıyor.