Ana sayfa Dizi Haberleri Elkızı dizisinde Sevda Erginci’nin Ezo’ya vedası hayranlarını üzdü!…

Elkızı dizisinde Sevda Erginci’nin Ezo’ya vedası hayranlarını üzdü!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV ekranında yayınlanan Sevda Erginci ve İsmail Ege Şaşmaz’ın baş rolde yer aldığı çekimleri Muğla’da yapılan Elkızı dizisinde güçlü bir dram hikayesi anlatılıyor.

Dizi ekranlara son derece iddialı başladı, Sevda Erginci performansıyla büyük beğeni topladı ancak dizi beklenen reyting oranına ulaşamadı. Bugüne kadar 10 bölümü yayınlanan Elkızı dizisi için final kararı alındı.

Elkızı 13. bölümüyle final yapacak. Bu haber Elkızı dizisi hayranlarını da bir hayli mutsuz etti. Dizide ‘Ezo’ karakterine hayat veren Sevda Erginci, karakterine ve diziye instagram hesabından dan yaptığı paylaşımlarla veda etti.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci'nin Ezo'ya vedası hayranlarını üzdü!... 10

Paylaşımına ‘İyi ki Ezo’ notunu düşen oyuncu rol arkadaşlarıyla setten fotoğraflarını art arda paylaştı. Elkızı dizisinin 13. bölüm itibariyle ekran ömrü tamamlanacak.

Kanal yönetiminin bir başka kararı ise dizinin ara vermesi şeklinde oldu. 1 Ocak’ta yayınlanmayan Elkızı, 8 Ocak tarihinde de ekranda olmayacak. Seyirci Elkızı yerine Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını izleyecek.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci'nin Ezo'ya vedası hayranlarını üzdü!... 11

Fox TV’den yayınlanan fragmanda Elkızı dizisinin 15 Ocak Cumartesi akşamı saat 20.00’da 11. bölümü ile yayınlanacağı görülüyor.

Ancak Maske Kimsin Sen yarışması şayet tutar ise kanal yönetimi daha iyi reyting alabileceği gerekçesiyle diziyi yarışma programından sonra da yayınlayabilir.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci'nin Ezo'ya vedası hayranlarını üzdü!... 12

Şimdilik görünen Elkızı’nın 15 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’da 11. bölümü ile ekranda olacak. Öte yandan, Sevda Erginci’nin paylaşımlarının altına hayranları tarafından, final kararına üzüldüklerini belirten pek çok yorum yapıldı.

Elkızı dizisinde Sevda Erginci'nin Ezo'ya vedası hayranlarını üzdü!... 13