Ana sayfa Sosyal Medya Fox TV’nin Maske Kimsin Sen programına RTÜK inceleme başlattı! Eda Ece şoka girdi!..

Fox TV’nin Maske Kimsin Sen programına RTÜK inceleme başlattı! Eda Ece şoka girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’de yeni yayınlanmaya başlayan, ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı ‘Maske Kimsin Sen’ yarışması sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

Maske Kimsin Sen yarışmasında ilginç maskeler giyen ünlü isimleri tanımaya çalışan dedektifler arasında Eda Ece’nin yanı sıra, Alican Ulusoy, Melis Sezen ve Doğu Demirkol bulunuyor. Programı, ünlü oyuncu Tansel Öngel sunuyor.

Bir kesim tarafından, yarışmada maskelerin çok korkutucu olduğu ve pagan figürleri içerdiği öne sürülürken, programda satanizm propagandası yapıldığı iddia edildi. RTÜK programla ilgili inceleme başlatacağını duyurdu. Tartışmalar sürerken; yarışmanın jürilerinden, ünlü oyuncu Eda Ece programa gelen eleştiriler üzerine instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.Fox TV'nin Maske Kimsin Sen programına RTÜK inceleme başlattı! Eda Ece şoka girdi!.. 7

Eda Ece paylaşımına şunları yazdı. “Şok içindeyim.Bu mutsuz günlerde, 50 ülkede yayınlanan rengarenk bir yarışma formatını temiz kalple, eğlenmek, gülmek amacıyla yaptık ve seyircimiz sevdi, çok teşekkür ederiz!

Zihniyeti aklı mantığı sağlıklı, temiz düşünceli, eğlenip geçmeyi bilen, iyi kalpli herkese sevgiler. Art niyet aramak, yanlış ve uçuk fikirler ve kötülük sahibinin, bizle bir ilgisi yok, bizim aklımıza bile gelmez! Haftaya görüşürüz.”

Eda Ece’nin paylaşımına pek çok takipçisi yarışmayı çok beğendikleri yönünde yorum yaparken, bir kesim ise saçma bir program olduğu fikrinde birleşti.

Ünlü isimlerin, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylediği ve jüri üyelerinin de yarışmacıların kim olduklarını bulmaya çalıştığı Maske Kimsin Sen yarışması sosyal medyayı ikiye bölmeye devam ediyor.

Yarışmanın yayınlandığı ülkeler arasında, Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Azerbaycan, Bulgaristan, Kamboçya, Brazilya, Şili, Çin, Danımarka, Kolombiya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Endonezya, İsrail, Japonya, Malezya, Litvanya, Meksika, Panama, Filipinler, Romanya, Portekiz, Peru, Rusya, İsveç, İsviçre, Tayland, Birleşik Krallık, Ukrayna, ABD ve Vietnam yer alıyor.