Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’den ayrılan Damlasu İkizoğlu, çok iddialı bir başka diziye katıldı!

Kardeşlerim’den ayrılan Damlasu İkizoğlu, çok iddialı bir başka diziye katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim isimli atv dizisinde büyük bir çıkış yakalayan Damlasu İkizoğlu, canlandırdığı Melisa karakteri ile çok beğenildi… Dizinin 29. bölümünde hikayeden ayrılan Melisa ile birlikte genç oyuncunun ayrılığı hayranlarını çok üzmüştü.

Damlasu İkizoğlu ismini dizi hayranları, 2020 yılında Star TV’de yayınlanan Babil isimli diziyle birlikte duydu. Buse karakterini canlandıran oyuncu, fırsatı iyi değerlendirdi ve dikkat çekmeyi başardı.

Kardeşlerim'den ayrılan Damlasu İkizoğlu, çok iddialı bir başka diziye katıldı! 8

8 Temmuz 1998 doğumlu olan oyuncu, Kardeşlerim isimli dizideki etkileyici çıkışı ile birlikte yapımcıların da dikkatini çekti.

Show TV’de hazırlıkları devam eden Baba isimli dizide Damlasu İkizoğlu’nun da yer alacağı ortaya çıktı.

Tolga Sarıtaş ile birlikte aynı yapımda yer alacak olan Damlasu İkizoğlu, ayrıca usta oyuncu Haluk Bilginer ile de çalışma fırsatı bulacak…

Kardeşlerim'den ayrılan Damlasu İkizoğlu, çok iddialı bir başka diziye katıldı! 9

Geçtiğimiz günlerde bir dergiye verdiği özel pozlarla gündem olan oyuncu, sosyal medyada geniş bir hayran kitlesini etkiliyor.

Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Rumeli, Özge Özaacar, Beril Pozam ve Nihan Okutucu’nun da kadrosunda yer aldığı Baba dizisinde çekimler başladı. Oyuncu kadrosuna yeni isimlerin de eklenmeye devam ettiği gelen bilgiler arasında.