Ana sayfa Sosyal Medya Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı!

Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Baba dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Televizyon izleyicilerinin özellikle Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ı yeniden izlemek için büyük bir heyecanla beklediği dizi daha ilk bölümüyle izleyicilerden tam not aldı.

Bir Anadolu hikayesi sloganıyla ekrana gelen ve Ödemişli bir ailenin yaşadıklarını anlatan Baba dizisi herkesin hayatından bir şeyler bulduğu bir dizi oldu. Diğer dizilerin abartılı yaşamlarından uzak, Anadolulu bir Türk ailesini en doğal haliyle izleyicinin karşısına çıkaran dizi daha ilk bölümüyle izleyiciyi etkisi altına aldı.

Baba dizisinde özellikle Haluk Bilginer’in oyunculuğu en dikkat çekici yanı oldu. Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri olan Haluk Bilginer ailenin babası olarak izleyicinin karşısına gerçek bir karakter çıkardı.

Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 13

Sosyal medyada Baba dizisiyle ilgili yorumların çoğu çok olumluydu. Yorumlarda oyuncu kadrosunun ve hikayenin gücüne dikkat çekilirken özellikle Haluk Bilginer’in oyunculuğuyla ezip geçtiğine dikkat çekildi.

Ancak bir yandan hikayeyi kasvetli bulanlar da vardı. Daha ilk bölümde hikayenin izleyicinin içine sıkıntı verdiğine dikkat çeken izleyici ileriki bölümlere de bakmanın önemli olduğuna, diziye şans vermek gerektiğine dikkat çekti.

Baba’nın senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. ‘Baba’ yeni bölümüyle 22 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

Baba dizisinin ilk bölümüyle ilgili izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 14 Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 15 Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 16 Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 17 Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 18 Baba izleyicilerin yüreğini deldi geçti! Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş tam not aldı! 19