Ana sayfa Sosyal Medya Babil dizisinin Kudret’i Veda Yurtsever yeni dizi anlaşması yaptı!

Babil dizisinin Kudret’i Veda Yurtsever yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda yer aldığı projelerle dikkat çeken tecrübeli oyuncu Veda Yurtsever, geçen sezon Babil dizisinde Kudret karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, ayrıca 2021 yılında da Alev Alev isimli Show TV dizisinde Hanım karakterini canlandırdı.

Uzun yıllardır setlerde yer alan oyuncu, etkili performansları ile biliniyor. Örneğin, Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizide akıllardan çıkmayan Ender Alagöz karakterini Veda Yurtsever canlandırmıştı.

Kırgın Çiçekler dizisindeki Nazan karakteri de oyuncunun önemli projelerinden birisi oldu. Veda Yurtsever, yeni sezon için Kanal D’nin Üç Kız Kardeş isimli dizisiyle anlaşma yaptı.

Babil dizisinin Kudret'i Veda Yurtsever yeni dizi anlaşması yaptı! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş, başarılı oyuncunun Rüçhan isimli karaktere hayat vereceğini duyurdu. İclal Aydın ve Reha Özcan’ın partner olarak yer alacağı Kanal D dizisinin hazırlıkları devam ediyor.

Dizide yer alacak olan Türkan, Derya ve Dönüş isimli karakterleri kimlerin canlandıracağı ise henüz bilinmiyor. Oyuncu arayışları devam eden dizi Aralık sonunda sete çıkacak.