Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen’e büyük övgülerde bulundu!

Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen’e büyük övgülerde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alparslan dizisiyle yeniden ekranlara dönüş yapan Barış Arduç, etkili performansı ile hayranlarından büyük beğeni topladı.

8 Kasım akşamı tüm ekip arkadaşları ile birlikte diziyi TRT’nin Tepebaşı’ndaki binasında izleyen Barış Arduç, gazetecilere yaptığı açıklamada da hem işten dolayı gururlu olduğunu hem de mahcup olmadıkları için memnuniyet duyduğunu söyledi.

Sultan Alparslan karakterine hayat veren oyuncu, ortaya çok iyi bir iş çıktığını belirtti. Dizinin başarılı bir prodüksiyon olması için ön hazırlıkları uzun tuttuklarının altını çizen Barış Arduç, gururunu şu sözlerle ifade etti:

Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen'e büyük övgülerde bulundu! 9

“Çok önemli bir dönemi anlatmaya çalışıyoruz. Çok önemli kahramanları anlatmaya çalışıyoruz. Bize kısmet olduğu için çok mutluyum. Çok da heyecanlıydım. Hazırlık sürecini çok uzun tutmuştuk, layıkıyla yapabilmek adına.. İzlediğim şeyden gurur duydum, hoşuma gitti. Mahcup olmadığımıza sevindim. İnşallah izleyenler de sevmiştir.”

Alparslan dizisi ilk bölümü ile birlikte reytinglerde birinciliği elde etti. Sosyal medyada çok büyük bir etkileşim yaşandı ve diziyi milyonlarca kişi takip etti.

Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen'e büyük övgülerde bulundu! 10

Sosyal medyada yer alan pozitif yorumlar diziye olan ilginin de çok yüksek olduğunu anlatıyordu.

Neşeli ve heyecanlı olduğunu anlatan Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen’i de övdü.

Barış Arduç, partneri için şunları söyledi: “Çok iyi bir oyun arkadaşı Fahriye. İlk tanıştığımız günden itibaren sette çok uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Elinden ne geliyorsa fazlasını yapan bir partner. Benim için çok iyi bir arkadaş oldu.”

Barış Arduç, partneri Fahriye Evcen'e büyük övgülerde bulundu! 11

Fahriye Evcen de 4 yıl aradan sonra yeniden dizilere döndüğü için oldukça mutlu. Oyuncu, etkili bir hikayede yer alarak da hayranlarını mutlu etti. Evcen’in performansı da hayranları tarafından büyük beğeni ile karşılandı.

İki ünlü ismin partnerliğine sosyal medya ortamından güçlü bir destek geldi.