Ana sayfa Dizi Arşivi Üç Kız Kardeş dizisinin nasıl bir hikayesi var?

Üç Kız Kardeş dizisinin nasıl bir hikayesi var?

tarafından ker_def

Üç Kız Kardeş dizisi önümüzdeki dönemde çok fazla konuşulacak bir yapım olacak. Aralık sonunda ekip sette bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Üç Kız Kardeş aslında ismini bir romandan aldı.

Oyuncu ve Yazar İclal Aydın’in aynı isimli etkili bir hikayesinden alıntılanan Üç Kız Kardeş dizisi, Kanal D’nin 2022 yılındaki en önemli yapımlarından birisi olarak gözüküyor. İclal Aydın kendisinin yazdığı hikayede 3 kız kardeşin annesi Nesrin karakterinde yer alacak. Oyuncunun kendi hikayesindeki performansını da hayranları merakla bekliyor. Peki nasıl bir diziden bahsediyoruz? Hikayesi neyle ilgili?

Türkan, Dönüş ve Derya isimli bu üç kız kardeş hikayenin merkezinde yer alıyor. Ayvalık’ın çam kokulu muhteşem ortamında başlayan hikaye, gelecek hayali kuran 3 kız kardeşin masal gibi çocukluktan çıkıp da gerçek dünyaya adım atmaları ile değişecek.

Üç Kız Kardeş dizisinin nasıl bir hikayesi var? 8

Yetişkinlerin acımasız dünyasının bir sunumu olarak diziyi düşünebilirsiniz. Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını bu diziyle tecrübe edeceksiniz.

Görünmez hastalıkların aile hayatına olan etkilerini de dizide tecrübe edebileceksiniz.  Üç Kız Kardeş bir mutsuzluk hikayesi değil ama neşeli günleri arayan ve iyiliğe dönüş mesajları veren bir yolculuk olacak.

Üç Kız Kardeş dizisinin nasıl bir hikayesi var? 9

İclal Aydın, 1971 yılında Nevşehir’de dünyaya geldi. Hem program sunuculuğu yaparak ekranda yer aldı hem de oyuncu olarak dizilerde bulundu. Gazetecilik ve sunuculuk dışında yazarlık meziyeti de bulunan İclal Aydın, bir dönem tiyatro da yaptı.