Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu bitti, Ada ve Bora unutulmadı! Yılın en yakışan dizi çifti, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu!

Baht Oyunu bitti, Ada ve Bora unutulmadı! Yılın en yakışan dizi çifti, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizisi olarak ekrana gelen Baht Oyunu, hiç tartışmasız bu senenin en başarılı romantik komedi dizisi oldu. Dizinin baş karakterleri Ada ve Bora öylesine unutulmaz bir aşk sergiledi ki canlandıran oyuncular Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz yılın en yakışan çifti seçildi.

Kanal D dizisi Baht Oyunu biteli haftalar oldu. Ancak dizinin baş karakterleri Ada ve Bora’nın arasındaki aşk hala unutulmadı. Hatta dizi aşkı gerçeğe dönüştü ve Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz gerçek hayatta da sevgili oldu.

Birbirine çok yakışan ve Baht Oyunu dizisinde yakaladıkları sinerjiyle kariyerlerinde büyük bir sıçrama yapan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz Kızlar Soruyor isimli internet sitesinin Yılın En Yakışan Dizi Çifti ödülünü kazandı.

Baht Oyunu bitti, Ada ve Bora unutulmadı! Yılın en yakışan dizi çifti, Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz oldu! 7

Baht Oyunu dizisi yaz başında ilk ekrana geldiğinde klişe olduğu gerekçesiyle bir hayli eleştirilmişti. Ancak dizi kısa zamanda o kadar çok beğeni topladı ki yaz aylarının en popüler yapımı haline geldi. Özellikle Cemre Baysel’in samimi ve sevimli oyunculuğu Ada ve Bora çiftini ve dolayısıyla Baht Oyunu dizisini zirveye taşıdı.

Baht Oyunu dizisi çok başarılı geçen bir yaz sezonunun ardından 17. bölümde final yaptı. Ancak başrol oyuncuları Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz hala unutulmadı. Hayranları şimdi bu iki oyuncunun yeni projelerini dört gözle bekliyor.

Aytaç Şaşmaz yeni projesini belirlerken Cemre Baysel’den ise hala bir haber yok. Aytaç Şaşmaz’ın adı ise hem bir film hem de dizi projesiyle anılıyor. Yakışıklı oyuncu senarist ve yönetmenliğini Alper Çağlar’ın üstlendiği İlk Göktürk isimli filmde rol alacak. Şaşmaz Türk tarihi ve mitolojisinden olay, karakter ve motiflerin yer alacağı Göktürk üçlemesinin ilk bölümü olacak filmde İstemi Yabgu karakterini canlandıracak. Aytaç Şaşmaz’ın adı Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisiyle de anılıyor.