Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen’in doğum günü için seferber oldu!..

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen’in doğum günü için seferber oldu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yaz sezonu başlayan Aşk Mantık İntikam dizisi sevilince yeni sezonda da kendine yer buldu.

Her Cuma akşamı Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan dizi, İlhan Şen, Burcu Özberk, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ten oluşan kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Anıl Altan’ı da ekleyerek değişen hikayesiyle yoluna devam ediyor.

Dizide ‘Ozan’ karakterine hayat veren İlhan Şen 19 Aralık’ta 35 yaşına bastı. Oyuncu arkadaşları İlhan Şen’in doğum gününü instagramdan yaprtıkları paylaşımlarla kutladı.

Yakışıklı oyuncunun dizideki partneri Burcu Özberk paylaşımına ‘İyi ki doğdun bebeğim, çoook mutlu ol!’yazdı. Fenerbahçeli olduğu bilinen İlhan Şen, takımının renklerinden oluşan pastasının mumlarını üflerken objektiflere poz verdi.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen'in doğum günü için seferber oldu!.. 10

Oyuncu Melisa Döngel de rol arkadaşının doğum gününü, ‘Kalbin kadar güzel yılların olsun iyi ki’ yazarak kutladı. Melisa Döngel, İlhan Şen ile eğlenceli bir fotoğraf karesini paylaştı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen'in doğum günü için seferber oldu!.. 11

Aşk Mantık İntikam dizisinde İlhan Şen’in annesini canlandıran usta oyuncu Günay Karacaoğlu’da setten bir fotoğraf paylaşarak, ‘Mutlu, sağlıklı yılların olsun İlhanım’ yazdı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen'in doğum günü için seferber oldu!.. 12

İlhan Şen ile ‘Seni Çok Bekledim’ adlı dizide birlikte rol alan oyuncu arkadaşı ve yakın dostu İrem Helvacıoğlu da  yakışıklı oyuncunun doğum gününü unutmadı.

Helvacıoğlu İlhan Şen ile birlikte fotoğraflarını paylaşarak, ‘Kendisi benim çok bebeğim, küçük bebeğim olur… Çok kıymetlim, canımın canı iyi ki doğdun ve iyi ki varsın’ yazdı.

Aşk Mantık İntikam dizisinin kadrosu İlhan Şen'in doğum günü için seferber oldu!.. 13