Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu dizisi reytinglerde vites yükseltti, Ada Masalı’na yaklaştı!

Baht Oyunu dizisi reytinglerde vites yükseltti, Ada Masalı’na yaklaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında izleyicilerle buluşmakta olan dizilerin reytinglerine bakıldığı zaman genel tablo ilk bir iki bölüm sonrası izleyici ilgisinin daha da artarak devam ettiğini gösteriyor. Bu dizilerden birisi de Baht Oyunu oldu. Kanal D ekranında yayınlanan dizinin 3. bölüm reytingleri bir yükselmeyi işaret ediyor.

Star TV’nin Ada Masalı dizisi ile Baht Oyunu yaz ekranının eğlenceli yapımları arasında bulunuyor ve salı rekabetinde de reytingleriyle konuşuluyor. İki dizi de yaz döneminin düşük kalan izleyici sayısına oranla ortalama oranlar elde eden diziler konumunda.

Baht Oyuncu, ilk iki bölümde biraz reytinglerde geride dursa da hızla durumu düzelttiğine işaret eden 3. bölüm sonuçları gayet iyi. Baht Oyunu dün akşam tüm kategorilerde Ada Masalı’nın gerisinde kaldı belki ama önceki 2 haftaya göre gayet iyi bir yükseliş sergiledi.

Ada Masalı, dün akşam tüm kişiler kategorisinde günü üçüncü sırada tamamladı. AB ve ABC1’de 5. olan Star TV dizisi adına tüm kategorilerde ortalamanın biraz üzerine çıkan reytingler elde etmesi iyi bir görüntü çizdi.

Baht Oyunu dizisi ise yine tüm kategorilerde bir yükseliş sergiledi ve Ada Masalı’nın dibine yaklaştı. Tüm kişilerde günü 5. sırada bitiren Kanal D dizisi, AB’de 6.olurken, ABC1’de ise günü 7. sırada tamamladı.

İki dizinin yaz aylarındaki mücadelesinin benzer şekilde devam etmesi bekleniyor. Her iki yapım da kış sezonuna kalabilir mi, bu konuyu izleyicilerin ilgisi belirleyecek.