Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyici Maraşlı bitmesin diye çırpınıyor, reytingler iyi geliyor ama atv bunları görmüyor!

İzleyici Maraşlı bitmesin diye çırpınıyor, reytingler iyi geliyor ama atv bunları görmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Bu dizi Maraşlı… Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Maraşlı dizisi, dün akşam 24. bölümü ile ekrandaki yerini aldı. İlk 23 bölüm pazartesi akşamları izleyicilerle buluşan Maraşlı dizisinin günü Kalp Yarası yayına başlayınca değiştirildi.Kalp Yarası beklentilerin altında reytinglerle başladı ama geleceği parlak görünüyor.

Maraşlı dizisi ise beklenmedik şekilde iyi reytingler almaya ve izleyicilerin yapımı sahiplendiği görüntüsünü çiziyor.Alina Boz ve Burak Deniz ikilisinin başrolündeki dizi önceki tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etmişti. Gün değiştirmesine rağmen Maraşlı’nın dün akşam yine tüm kişiler kategorisinde ikincilik elde etmesi de çok önemli bir başarı olarak gözüküyor.

AB’de 9. olarak performansı düşen dizinin ABC1’de ise günü 6. bitirdiğini ve yaz dizileri ile benzer oranlar elde ettiğini belirtebiliriz. Dizinin hayranları final olmaması için sosyal medyadan çırpınıyor. Attıkları mesajlarla atv’yi ve yapımcıyı etkilemeye çaba harcayan dizi hayranlarının bu taleplerini gören ise yok.

atv’nin 26.bölümde finaline karar verdiği dizinin son 2 bölümü kaldı. Reytinglerin iyi geldiği, Burak Deniz ve Alina Boz ikilisine izleyicilerin tutku ile bağlı olduğu, atv dizisi ne yazık ki bitecek.

Kanalın geri adım atmak gibi bir durumu yok. Burak Deniz zaten yeni planlar yapıyor ve dizinin final yapmasını bekliyor. Alina Boz’un ise henüz bir anlaşması yok… Sonuç olarak Maraşlı dizisine tutuklu kalan geniş bir izleyici kitlesi olsa bile, dizinin finale doğru adım adım yaklaştığı gerçeği değişmiyor.