Ana sayfa Dizi Arşivi Baht Oyunu dizisinin hikayesi ve tam kadrosu!

Baht Oyunu dizisinin hikayesi ve tam kadrosu!

tarafından ker_def

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ Kanal D için hazırlandı.. Gerçek aşk arayışını romantik komedi tadında taşıyacak ‘Baht Oyunu’, eğlenceli hikayesi ve renkli oyuncu kadrosuyla kısa sürede sosyal medyanın gündemine girerek tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü.

Gerçek aşkı bulmak için önce onu kaybeden, kaybettiği aşkını geri kazanmak için savaşırken fark etmeden yeni bir aşkın kapısını aralayan Ada’nın hikayesini seyircilerle buluşturmaya hazırlanan ‘Baht Oyunu’, salı akşamlarının vazgeçilmezi olacak.

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom Makar, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor.

Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak. Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…

DİZİDE KİM KİMDİR?

CEMRE BAYSEL – ADA TÖZÜN (AKCAN)

Ada, Bursalı bir ailenin kızı. Babasını henüz birkaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş. İki teyzesi ve eniştesiyle büyümüş. Küçük bir kasabada ve büyük bir ailede büyümesinden dolayı sosyal bağları çok kuvvetli. Herkesle çok kolay iletişim kurar ve bundan zevk alır. Çok girişken ve eğlencelidir. Genelde heyecanlı ve hızlı hızlı konuşur. Gözlem yeteneği güçlüdür. Hikayelere olan ilgisi ve yazma arzusu bu gözlem yeteneğinden beslenir.

Baht Oyunu dizisinin hikayesi ve tam kadrosu! 9

AYTAÇ ŞAŞMAZ – BORA DOĞRUSÖZ

Bora, iyi bir eğitim görmüş; İstanbullu varlıklı bir ailenin oğlu. Kendisine kimseyi çok fazla yaklaştırmayan, doğru bildiği yoldan şaşmayan, inandığı değerler uğruna fedakârlıktan kaçınmayan bir adam. Aristokrat bir anne ve hırslı bir babanın tek oğlu olarak yetiştirilirken, özellikle babası tarafından kalıplara sokulmaya zorlanmış. Fakat güçlü ve bağımsız karakteri, tüm bu kalıpları yıkıp ötesine geçmiş… B izde boyle.net’in genel yayın yönetmeni ve baş yazarı olan Bora, platformunda haftalık yazılar yayınlıyor. Bora, aşkın karşılıklı bir duygu olmadığına, gerçek aşk diye bize anlatılan şeyin ancak masallarda olabileceğine inanıyor.

Baht Oyunu dizisinin hikayesi ve tam kadrosu! 10

İDRİS NEBİ TAŞKAN – RÜZGAR AKCAN

Arnavut… Çok yakışıklı, popüler, bütün kızlara kendilerini iyi hissettiren, mavi boncuk dağıtan bir adam. Grafik okumak için Türkiye’ye gelmiş. Çok yetenekli fakat her şeyden çabuk sıkılıyor. Üniversitede sürekli bölüm değiştirmiş. Üniversiteden atılıp sınır dışı edilmek üzereyken imdadına Ada yetişmiş. T.C. vatandaşı olmak için Ada ile evlenmiş. Bora’nın sahip olduğu sosyal içerik platformunda çalışıyor ve oldukça başarılı…

Baht Oyunu dizisinin hikayesi ve tam kadrosu! 11

ASLI SÜMEN – TUĞÇE DİKMAN

Bora’nın çocukluk arkadaşı, aynı zamanda ortağı… Alımlı, iyi eğitimli, akıllı. İnsanlara hafif yukarıdan bakar. İstediklerini elde edebilmek için entrika yapabilecek bir karakter. Tuğçe, Bora’ya uzun zamandır aşık fakat Bora’nın ulaşılmazlığı ona açılmasını engelliyor.. Aslında şirkete ortak olması da, Bora’nın yakınında olabilmek için… Bütün amacı Bora’nın da kendisine aşık olmasını sağlamak ve onunla evlenmek.

HANDE SUBAŞI – NERGİS ŞAHİN

Ada’nın ortanca teyzesi. Çocukluğu ailesinin kadınlarının mutsuz evlilikleri ve buna bağlı üzüntü ve kederleri üzerine kurulmuş. Daha ilk gençlik yıllarında kendi kendine bir söz vermiş Nergis; ailesindeki diğer kadınlara benzememek için aşık olmayacak ve kendisine aşık olanı sevmeye çalışacakmış. Öyle de yapmış… 20’li yaşlarının başında ona aşık olan, bir dediğini iki etmeyen Aslan’la evlenmiş.