Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel’in takipçi sayısı göze batıyor! Hande bile bu duruma şaşırıyor!

Hande Erçel’in takipçi sayısı göze batıyor! Hande bile bu duruma şaşırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- Ünlü oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı isimli Fox TV dizisiyle yeniden ekrana dönecek. 9 Haziran Çarşamba günü ikinci sezonu başlayacak olan dizinin 50. bölümü ile birlikte final yapacağı belirtiliyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizinin ikinci sezonunun sürprizlerle dolu olduğu da ortaya çıktı.

Hande Erçel ilk bilgileri röportajında anlattı ve ikinci sezonu heyecanla bekleyen dizi hayranlarını çok şaşırtacaklarını ifade etti. Erçel, aynı zamanda sosyal medyada da hakkında en çok konuşulan kadın oyuncuların başında geliyor. 22 milyon instagram takipçisi bulunan oyuncu, hızla hayran kitlesini de artırıyor. Bu duruma Hande Erçel’in de çok şaşırdığı ortaya çıktı.

Erçel, takipçi sayısının çok yüksek olduğu ile ilgili değerlendirme üzerine, “”Ben de şaşırıyorum, hala şaşırıyorum” diye konuştu ve kendisi de bu durumun nedeninin bilmediğini ifade etti.

Geçtiğimiz aylarda usta oyuncular üst üste yapımcıların takipçi sayıları yüksek oyunculara başrol verdikleri ile ilgili tartışmayı başlatmıştı. Tamer Karadağlı bu konuda başı çekmişti.

Hande Erçel, en yüksek takipçisi bulunan oyuncu konumunda ve bu eleştiriler de bir anlamda en çok kendisini hatırlatıyor. Yapımcıların takipçi sayılarına göre rol teklifi yaptıkları şeklindeki değerlendirmelere katılmayan Hande Erçel, şöyle konuştu:

“Öyle bir şey olabilir mi? Ben asla öyle bir şey düşünmüyorum. O zaman Instagram’dan önce nasıl seçtiler? Hiç alakası yok. Ben mesleğimle ilgili o kadar basit düşünmüyorum.”

Erçel de böylelikle bu tartışmaya katılmış oldu. Oyuncu, her gün spor yaptığını ve spor yapmadığı zamanlarda da sinirlerinin bozulduğunu ifade etti.

Formunu korumak için çaba harcayan oyuncunun açıklamalarını aşağıdaki videoda bulabilirsiniz.