Ana sayfa Dizi Haberleri Baht Oyunu ekibi bir araya geldi! Hayranlarının özlemi şaha kalktı!

Baht Oyunu ekibi bir araya geldi! Hayranlarının özlemi şaha kalktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sezonu dizileri içinde en başarılılanından biri olan Baht Oyunu hala izleyicilerin hafızalarından silinmedi. Uzun süre de silineceğe benzemiyor. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz ikilisinin muhteşem uyumu sayesinde unutulmaz bir romantik komedi olarak ekrana gelen Baht Oyunu ekibi bir araya geldi.

Baht Oyunu dizisi haziran ayında ekrana gelmeye başlamıştı. Başta konusu klişe olduğu gerekçesiyle izleyiciler tarafından eleştirilmişti. Ancak kısa süre sonra izleyicinin bağımlısı haline geldiği dizi çok başarılı reyting sonuçları almaya başlamıştı.

Baht Oyunu’nun reytingleri yaz boyunca gayet iyi gitti. Ancak kış sezonu gelip de yeni diziler bir bir başlayınca Kanal D ve yapımcı şirket dizinin final yapmasına karar verdi. Ada ve Bora’nın hikayesini anlatan Baht Oyunu, 12 Ekim’de final yaptı.

Baht Oyunu ekibi bir araya geldi! Hayranlarının özlemi şaha kalktı! 7

Ancak izleyiciler Baht Oyunu’nu hala unutmadı. Nitekim dizinin ekibi yeniden bir araya geldi ve hep birlikte bir fotoğraf paylaştı. Bu fotoğraf da izleyicinin Baht Oyunu’na olan özlemini şaha kaldırdı.

İzleyiciler dizinin oyuncu kadrosunun ne kadar başarılı olduğuna dikkat çekerken özlemlerini dile getirdiler. Baht Oyunu hayranları yaptıkları paylaşımlarda oyuncuları en kısa sürede yine ekranda görmeyi istediklerini belirttiler.

Dizide Ada karakterini canlandıran Cemre Baysel, komik ve sevimli halleriyle izleyici tarafından o kadar çok sevildi ki artık genç oyuncu ekranın en çok aranılan isimlerinden biri haline geldi. Şimdi hayranları, Cemre Baysel’in yeni projesini dört gözle bekliyor.

Aytaç Şaşmaz’ın adı ise çok iddialı bir projeyle anılıyor. Buna göre Şaşmaz, Namık Kemal’in aynı adlı eserinden uyarlanacak olan İntibah dizisiyle görüşüyor. Dizinin kadın oyuncusu için ise Demet Özdemir’in adı geçiyor.