Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı!

Kalp Yarası’nın Ferit’i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin Kalp Yarası dizisinde ‘Ferit’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Gökhan Alkan  geçtiğimiz günlerde 35 yaşına bastı.

Bir süredir, Yasak Elma dizisinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı meslektaşı Nesrin Cavadzade ile birlikte olan Gökhan Alkan’a sevgilisi bir doğum günü partisi düzenledi.

Sosyal medya hesabından sevgilisinin yeni yaşını kutlayan Nesrin Cavadzade kıyafet tercihi ile hayranlarını şaşırttı. Kutlamada Gökhan Alkan takım elbisesi ve papyonuyla dikkat çekerken; Cavadzade’nin ışıltılı beyaz elbisesi takipçilerine bir an da olsa  ‘evlendiler mi yoksa?’ dedirtti.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı! 10

Gökhan Alkan’ın sevgilisine evlenme teklifi ettiğini bilen bazı hayranları çiftin paylaşımlarını nikah paylaşımı zannetti.  Ancak bir doğum günü kutlaması olduğu kısa sürede anlaşılan fotoğraflarda oyuncu çiftin kıyafet seçimlerine bazı takipçileri tarafından ‘Nikah öncesi prova gibi’ yorumları yapıldı.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı! 11

Şu sıralar ekranlarda Show TV’nin Üç Kuruş adlı dizisiyle boy gösteren Nesrin Cavadzade, paylaşımına; Alkan’ı etiketleyerek, İyi ki doğdun aşk anlamına gelen  ‘Happy birthday love’ yazdı.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı! 12

Yakışıklı oyuncunun pastasındaki ‘Sensin’ yazılı not da oyuncunun takipçilerinin gözünden kaçmadı. Hayranlarının evlenmesini dört gözle beklediği çiftin paylaşımı binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kalp Yarası'nın Ferit'i Gökhan Alkan ve sevgilisi Nesrin Cavadzade düğün provası yaptı! 13

Nesrin Cavadzade’nin art arda sıraladığı fotoğraflara takipçileri tarafından, ‘Çok güzelsiniz’, ‘Hep mutlu olun’, ‘O kadar çok yakışıyorsunuz ki!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.