Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinde Aslıhan Malbora’dan senaristlere Leyla uyarısı!

Üç Kuruş dizisinde Aslıhan Malbora’dan senaristlere Leyla uyarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Aslıhan Malbora, Leyla karakteri ile Üç Kuruş dizisinin başrolünde yer alıyor. Oyuncu etkili bir performans sergiliyor ve başrolün hakkını da veriyor. Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse ve Nesrin Cavadzade ile birilkte dizinin ana karakterlerinden birisine hayat veren genç oyuncu, Leyla’ya bazı tavsiyeler verdi.

Senaristlerin hikayede Leyla’yı agresif ve sabırsız yazdıklarını izleyiciler de görüyor. Aslıhan Malbora, karakteri ile ilgili konuşurken bu detaya dikkat çekti. Youtube’da yayınlanan Onedio’nun programında izleyicilerden gelen soruları yanıtlayan oyuncu, karakterine şu tavsiyeyi verdii:

“Bence Leyla’nın bana vereceği tavsiyeler daha çok. Ama ben ona tavsiye verecek olsam herhalde birazcık daha sakin kalmasını söyleyebilirdim. Birazcık saman alevi siniri var Leyla’da. Biraz agresif, biraz öfkeli.”

Aslıhan Malbora’nın Leyla karakteri ile ilgili tavsiyeleri aslında senaristlere bir mesaj olarak da algılanabilir. Oyuncu, bu sözleri ile birlikte karakterin biraz daha durulması gerektiği yönünde senaristlere bir geri dönüş yapmış da oldu.

Leyla karakterinin enerjisinin kendisi gibi çok yüksek olduğuna değinen oyuncu, “Seviyoruz bu hayatı ikimiz de” ifadesini kullandı.

Etkileyici dizisinden sonra Üç Kuruş’ta da Leyla karakterini oynadığını hatırlatan oyuncu, bunun kendisine şans getirdiğine de inanıyor.