Ana sayfa Sosyal Medya Baht Oyunu final yaparak üzdü ama Cemre Baysel’e hayatının fırsatlarını sundu!

Baht Oyunu final yaparak üzdü ama Cemre Baysel’e hayatının fırsatlarını sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yaz döneminde yayınlanan Baht Oyunu dizisi çok başarılı bir romantik komedi olarak akıllara yazıldı… Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisinin başrolünde buluştuğu dizi, reytinglerinin düşük olması nedeniyle final yaptı.

Ancak diziye olan büyük ilgi sosyal medyada milyonlarca etkileşim elde etmesiyle biliniyor.. Dizinin ekranda reyting anlamında çok büyük işler başaramamış olsa da sosyal medyada yayınlandığı dönemde muhteşem bir başarı kazandığı biliniyor.

Birçok dizi hayranı Baht Oyunu’nun bitmesinden rahatsız ve hala özlüyor. Dizinin başrol kadın oyuncusu Cemre Baysel ise hayatının en güzel başarılarından birisini Baht Oyunu sayesinde elde etti.

Bu yıl 47.’si düzenlenen Altın Kelebek ödülleri birçok oyuncu için çok önemlidir. Özellikle de genç isimler böyle bir organizasyondan ödül aldıkları zaman bunu çok özel olarak görür. İşte Cemre Baysel de Baht Oyunu dizisindeki başarılı performansı ile Pantene Yıldızı Parlayanlar ödülünün sahibi oldu.

Baht Oyunu final yaparak üzdü ama Cemre Baysel'e hayatının fırsatlarını sundu! 3

Melis Sezen ve Ahsen Eroğlu ile birlikte bu ödüle layık görülen Cemre Baysel, sevincini de yaptığı konuşma ile aktardı.

Oyuncu, ödülü aldıktan sonra şunları söyledi: ” Çok mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi şanslı hissediyorum. Benim gücümü göstermemi sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ki biz bir araya geldik ve böyle bir iş yaptık. Bu ödülü de annem başta olmak üzere aileme armağan ediyorum.”

Cemre Baysel’in dizide birlikte rol aldığı Aytaç Şaşmaz ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Baht Oyunu dizisi oyuncuya, hem mesleki hem de özel yaşamında çok şey kazandırdı.